Blog

Ricsi

Avagy 3+1 ok, amiért fontos lehet ma autót bérelned.

A csapból is az folyik, hogy bizony bajban vagyunk, mert nyakunkon a vírus. És ez sajnos így is van, sőt a hírek szerint a dolog még csak most lesz egyre durvább. Mi a KISNAGY AUTÓBÉRLÉSNÉL változatlan nyitvatartással biztosítjuk továbbra is mindenki számára autóinkat, hogy ne kelljen tömegközlekedési járműveket igénybe venni ebben a nehéz helyzetben.

Én személy szerint tényleg fontosnak tartom, hogy mindenki, aki csak teheti, ne lépjen ki a házból. Tartsuk be az előírásokat, az ajánlásokat és tegyünk meg mindent azért, hogy védjük a magunk és a környezetünk egészségét!

A helyzet egyelőre úgy áll, hogy még nincs kijárási tilalom, csak erősen ajánlott mindenkinek otthon maradnia.

Peti

Hogyan teheted még kényelmesebbé vendégeid, rokonaid számára a hazalátogatást? A válasz: KISNAGY AUTÓBÉRLÉSSEL

Mostanában már alig-alig van olyan ember kishazánkban, akinek nem élnek külföldön rokonai vagy barátai. Nekem legalábbis több ilyen haverom is van.Ezért most megmutatom, mennyivel egyszerűbbé és tartalmasabbá teheted vendégeidnek vagy családtagjaidnak az itthon eltöltött időt, ha az itt tartózkodásuk ideje alatt a KISNAGY AUTÓBÉRLÉSRE bízod őket.

Szerintem már mindenki, aki olvassa a Blogot, tudja vagy legalábbis sejti, hogy van egy csomó haverom, nah meg persze igazán jó barátaim is. Marha sok embert ismerek és hála az égnek egész jó kis kapcsolataim vannak.

Szóval persze, hogy én is ismerek olyanokat, akik külföldön élnek és csak évente párszor járnak haza. Meg olyanokat is, akik szinte minden hétvégén. Egyre többen jönnek be hozzánk vagy

Ricsi

Vajon milyen messze megy el egy KISNAGY AUTÓ, miután felvillant a tankjelző lámpa?

Nemrég azon vitáztunk bent a telepen, hogy vajon milyen messze juthatunk el egy autóval, miután felvillant a tankjelző kis lámpa.

A többiekkel nem teljesen értettünk egyet a kérdésben, ezért úgy gondoltunk, hogy utánajárunk és személyesen leteszteljük. 

Nagyon belelkesültünk ezen az ötleten! Szóval szavaztunk és eldöntöttük, itt bizony videóra is szükség lesz!

Mindent jól előkészítettünk, majd fogtuk magunkat, beültünk egy kocsiba: nevezetesen egy 2004-es Ford Focus-ba (1.6-os benzines), hogy utánajárjunk a dolognak. A kis Fokusban már világított a szegénységjelző -pestiesen szólva- mi meg szépen elindultunk! 

Az én tippem az volt, hogy 50 km messzire simán elvezetünk. Én magam erősen hittem benne,

Ági

Hasznos olvasmány autóbérléshez. És a legfontosabb, hogy semmiképpen ne hagyd otthon a jogsid!

Ma már gyerekjáték kölcsön autóhoz jutni, viszonylag kevés az, amire szükséged lesz, ha eldöntötted: kocsit szeretnél bérelni. Mi a srácokkal tényleg nagyon megkönnyítjük neked a dolgot! Ez egy hasznos poszt lesz, ha még soha nem béreltél autót, leírom, hogy mi az, ami feltétlenül szükséges hozzá. Emellett megosztok veled pár fontos tudnivalót is, hogy ne érhessen semmi váratlan, miközben egy KISNAGY AUTÓT használsz.

Én még új vagyok a KISNAGY AUTÓBÉRLÉSNÉL, de amúgy már elég régi motorosnak számítok a szakmában és Ricsiéket is régóta ismerem.  

Szerintem mindenki sejti, hogy ma már igazán könnyen és gyorsan lehet akár egy napra is autót bérelni. Ez nálunk sincs másként!

Ahogy én látom, ebben a rohanó világban egyre többször adódik olyan helyzet, amikor szükség 

Peti

True love story, 

avagy bérelj autót KISNAGY AUTÓBÉRLÉS módra

Ahogy tőlem megszoktátok most is hozok egy sztorit egy haveromról, akinek új csaja lett, és egy Mondeo-ról, ami elengedhetetlen része a történetnek. Nah meg így az is kiderül, hogy mi ihlette az KISNAGY AUTÓBÉRLÉS első Facebook nyereményjátékát!

Azt szerintem már lehet tudni rólam, hogy nem bírom a bénázást és azokat, akik túl sokat agyalnak a dolgokon. Én valahogy úgy vagyok ezzel, hogy döntsd el mit akarsz, aztán meg tegyél meg érte mindent! Ha egyszer ott van a lehetőség, ne bénázz, csináld! Egyszerűen ne kínlódj, cselekedj! Vágod, nem kell a dráma!

Általában a haverjaim is ilyenek, mert hát embert barátjáról… vagy kutyájáról?! Mindegy is!

Anna

Na mi a legjobb dolog a télben? - Irány síelni! 

Bérelj a KISNAGY AUTÓBÉRLÉS-től, és megoldjuk az utazás minden gondját-baját

Télen van ez a szuper dolog, amit szinte mindenki csinál, vagy mindenki ismer valakit, aki csinálja: és ez a síelés és a snowboardozás. Szerintem ez az egyik legjobb dolog a télben! Viszont az utazást megszervezni nem is olyan könnyű feladat, különösen, ha nincs autód vagy ha van, de túl kicsi. Ebben a posztban elmondom, mennyivel könnyebb dolgod van, ha minketválasztasz és ránk bízod magad! Sőt tippeket is adok, hogy merre indulj, ha egy kis síelésre vágysz!

 A Top 5 őszi "mini road-trip" úticél Magyarországon című posztban írtam arról, hogy mennyire szeretek kirándulni, és amikor csak tehetem, a természetben töltöm a szabadidőmet.

Szóval képzeljétek el, én is szoktam és imádok is síelni, így minden évben alig várom a téli szabit! Ilyenkor elutazunk egy hétre valami meseszép helyre, ahol sok a hó, friss a levegő és

Ricsi

Talán nem így, ilyen formában, de azért szerintem jó, ha az ember év végén húz egy vonalat és lezár, majd újratervez és új célokat tűz ki maga elé. Erről szól most ez a poszt. Szeretném megosztani veletek, hogy mi történt a mi házunk táján 2019-ben. Azért is kezdtem el megírni ezt a blogposztot, hogy én magam is átlássam a tavalyi évünket: meddig jutottunk és mi van még előttünk.

Már említettem, hogy szeretek dolgozni és szeretem ezt a munkát, így a 2019-et is nagy lendülettel, nagy reményekkel kezdtem/kezdtük el.

A hátország - a családom - továbbra is mindenben  támogat + a szabályaink, amelyeket magunk között meghoztunk, igen jól betarthatóak, így az évet úgy indíthattam, hogy miattunk nem kellett aggódni.

Alapvetően - szerencsére- azt is mondhatom, hogy a mindennapok a telepen 2019-ben is jó hangulatban, baráti viszonyban teltek. Összeszokott csapat, fiatal, vicces, lelkiismeretes emberekkel. 

Peti

Ez a poszt most nem lesz túl hosszú, de lesz benne egy csomó izgalom, vicc, stratégia, kihívás, küzdelem, nyertes és vesztes, karácsonyi üzenet és persze Kisnagy Autó! Csak a szokásos: minden, ami mi vagyunk és amire tőlünk számítani lehet. 

Szóval úgy kezdődött a dolog, hogy megint azon ment az agyalás, hogy milyen hülyeséggel lehetne feldobni a napot.  

És mert nyakunkon a karácsony, valami olyat akartunk csinálni, ami a témához illik.

Jók vagyunk az agyalásban és a hülyülésben is, így adott volt minden.

Egyszer csak  jött az ötlet, persze az értelmi szerző az én drága barátom és főnököm, Ricsi volt (de ezt csak úgy mellesleg említeném meg).

Anna

Elmondom, hogy mit tanultam a fiúktól - ebben a pár évben, mióta velük dolgozom a KISNAGY AUTÓBÉRLÉSNÉL, és napi több órát töltök az autókkal kapcsolatos kérdésekkel- arról, hogy mire kell figyelni, ha jön a hideg és a hó. Megosztom veletek, hogyan készítsük fel jól az autónkat minden eshetőségre és ússzuk meg baleset vagy műszaki hiba nélkül a telet.

Az bizti, hogy autóknak nem tesz jót sem a hideg, sem a hó, sem a latyak. 

Most írok 9 dolgot, amik tutira fontosak és át kell nézned, mielőtt beköszönt a tél, hogy jól felkészült legyél, így nem érthet váratlan kellemetlenség a saját hibádból.

1. Fékek

Télen különösen fontos és valószínűleg nem is kell nagyon megmagyarázni a fékek jó állapotának jelentőségét. Mindenképpen ellenőrizd vagy ellenőriztesd a fékbetétek,

Ricsi

Vagyis +1 ok, hogy miért minket válasz, ha autót akarsz bérelni?

Bérautóra van szükséged, de a kocsi átvétele a telephelyünkön problémát jelent? Semmi gond, mi a KISNAGY AUTÓBÉRLÉS-nél ezt a problémát is simán megoldjuk! Hogyan? Olvass tovább, és megtudod, hogyan veheted igénybe a kiszállítást!

Mondok kapásból 3 eset, amikor szükséged lehet rá, hogy autót bérelj

 1. megérkezel a reptérre éjszaka, de nincs aki kimenjen érted, és mondjuk csak pár napot maradsz, amikor amúgy rengeteg dolgod lesz, de nincs olyan ember a környezetedben, aki erre az időre kölcsön tudna adni egy kocsit
 2. szervízben van a saját autód és nincs ismerős, aki gyorsan adna egyet kölcsön, viszont autó nélkül meg vagy lőve
 3. költöztető vagy fuvarozó céged van, és túl sok a rendelés, vagy kiesett egy kocsid a flottából
Peti

Mivel én elég jó vagyok abban, hogy hogyan kell bánni a kocsikkal, mit miért és hogyan kell csinálni, így kitalálta a Boss, hogy én írjak a biztonságos kerékcseréről.

Nah nem mondom, igaza is van, mert penge vagyok ebben is.

Első körben fontos, hogy körülnézzünk és lássunk is magunk körül pár fontos dolgot:

 1. nem baj, ha akad egy jó pótkerék

 • olyan, amin nincsenek kidudorodások, van némi bordamélység, nincs legyalulva se kívül, se belül és az sem árt, ha nem áll ki belőle egy-két gipszkarton csavar (a legutóbb ezért kellett a gumishoz mennem -  mármint defekt gipszkarton csavarok miatt, rühelltem nagyon, elhiheted)
Anna

Nagyon szeretünk túrázni menni. Amikor jó idő van és nincs más program, a barátainkkal vagy a családdal elmegyünk valahová a szabadba.

A Fiúk megkértek, hogy erről csináljak egy posztot a blogra és írjak 5 olyan helyről, amit imádok és amit érdemes felkeresni ősszel is.

Így hát most megírom ezt a blogposztot, hátha segíthetek vele valakinek.

Számomra kirándulni azért is olyan jó, mert olyankor csak mi vagyunk. Tudunk beszélgetni, vagy csak úgy csendben lenni. Figyelni az erdőt és élvezni a természet szépségét a csendet vagyis a nyugtató, apró zajokat, amiket csak ott és akkor lehet hallani, amikor messze vagy minden laptoptól, telefontól, tv-től. 

Ricsi

Hogy is volt, hol is kezdjem?

Most nem azért vagyok bajban, mert nem tudom - mert persze, hogy tudom -, hogy mit is mondhatok el erről és mi az érdekes benne...

Csak mert én nem vagyok az a pali, aki állandóan magáról beszél. Furcsa most ez egy kicsit nekem, de azért jó is visszaemlékezni, arra, hogyan is kezdődött minden.

Ott kezdem, hogy van nekem egy nagyon jó barátom, a Zsolti. Osztálytársak voltunk, 10 éves korunk óta barátok vagyunk, és mindig is voltak közös dolgaink, terveink.

18 évesen lett meg a jogsim, és elmentem egy budapesti benzinkútra dolgozni kutasként. 

Peti

A múltkor az egyik haverom megkért, hogy segítsek a költözésben, mert hát kicsi lett az albérlet. Úgy kicsi, hogy másnak kellett… de ezt hagyjuk. Nem akart költöztetőket hívni, mert nincs is eleresztve, meg pakolni Ő is tud, csak éppen autója nincs hozzá. Mármint van neki az a vagány kis Corsa, de azzal ugye egész nap foroghattunk volna, mint a mérgezett egér. És ha az én - ki se mondom, milyen - verdámat még hozzá is csaptuk volna, akkor is csak szívattuk volna magunkat álló nap.

Mondtam Neki, hogy jöjjön be a telepre és válasszon egy furgont aztán csapassuk!

Mivel király ötlet volt-  nyilván, én találtam ki! - jött is, választott is.

Az autóbérlés iránti igény nem csak a fővárosban hatalmas, de más városokban is nagy szükség van rá. Autót bérelne, de aggasztja, hogy nagy utat kell megtennie a legközelebbi autókölcsönzőig? Már elérhető az autóbérlés Székesfehérváron is!

Ám előtte érdemes végiggondolni, hogy pontosan melyik típus is lesz az, ami a lehető legjobban kiszolgálja majd az igényeit. Hosszú távú utazáskor a kényelem az egyik elsődleges szempont, nyáron pedig fontos kérdés emellett, hogy rendelkezik-e légkondicionálóval? Az autó mérete nem csupán azt befolyásolja, hogy hányan férnek el benne kényelmesen a csomagjaikkal együtt, hanem az ideális parkolást és közlekedést egy zsúfolt városban. Ha az Önnel együtt utazók száma nem teszi indokolttá, akkor jobban jár egy kisebb autóval!

Az autóbérlésre Székesfehérváron is van lehetősége, utazzon a legnagyobb kényelemben! Ha kérdései vannak akár az autóink választékáról, akár az autóbérlésről Székesfehérváron, keressen minket elérhetőségeinken!

Autót rengeteg okból érdemes bérelni, ha a sajátja éppen szervizben van, de nem szeretne lemondani a kényelmes utazásról, vagy éppen máshogyan nem tudna eljutni a munkahelyére. De belföldi munkaügyi megbeszélések alkalmával, ha például az ország délkeleti részében kell konferencián részt vennie, jó ötlet az autóbérlés Győrben. Így nem a saját autójával kell átszelnie az országot, mégis minden eseményre időben odaérhet, a lehető legnagyobb kényelemben utazva.

Netán épp Ön vár fontos ügyfelet? Tegye még kellemesebbé az ottlétét, az autóbérlés Győrben minden igényét kielégíti, ráadásul így a megbeszélés után, kikapcsolódásképpen, könnyedén bejárható az egész város.

Válassza Ön is az autóbérlést Győrben, nálunk nem feláras ajánlat, hanem alapvető és ingyenes felszerelés a gyermekülés és a GPS navigáció is! Cégünknél elsődleges szempont ügyfeleink maximális elégedettsége, így szolgáltatásainkat igény szerint sofőrrel is kérheti. Ha bármilyen kérdése merülne fel, keressen minket elérhetőségeink egyikén!

kisteherautó bérlés

Autóbérlésre sok esetben szükség lehet, de ez nem mindig jelenti azt, hogy a személyautó felel meg a céloknak. A kisteherautó bérlés azok számára jelent ideális megoldást, akik szállítani, fuvarozoni akarnak. Ez lehet bútor, lehet valamilyen áru. Költözni is egy kisteherautóval érdemes, ha nincs megfelelő méretű személygépjármű a pakoláshoz.

A kisteherautó bérlést tehát ideiglenes, átmeneti megoldásnak ajánljuk akkor, ha pár napra, hétre kell egy jármű, amit nem személyszállításra, utazásra használnak, hanem különböző nagyobb dolgok szállítására.

Ez a legegyszerűbb módja annak, hogy kivitelezze a terveit, különösen akkor, ha nemcsak egy fordulónyi utat kell megtennie. Ha egy cég szolgáltatásait veszi igénybe, akkor számolnia kell a borsos árakkal, a magas órabérekkel és akkor még nem is beszéltünk a sok helyen előforduló rejtett költségekről. Nálunk viszont nem kell ilyenekkel számolnia.

Forduljon hozzánk bizalommal és vegye igénybe kisteherautó bérléssel kapcsolatos szolgáltatásainkat! Béreljen minimum egy napra járművet és ossza be az idejét a saját belátása és igényei szerint! A részletekről szívesen tájékoztatjuk a megadott elérhetőségeink egyikén!

Autóval utazni nagyon kényelmes és gyors, sokszor azonban drága is. Egy bérautónak is meg kell fizetni az árát, azonban sokszor az autóbérlés nagyon is ideális megoldást nyújt. Az autóbérlés akkor jó megoldás, ha éppen nincsen saját autó, esetleg szervizben van vagy más használja, de ugyanakkor a tömegközlekedés sem nyújt megfelelő alternatívát. Egyes helyeken a buszok, vonatok ritkán járnak, sokat késnek, kényelmetlenek.

Forduljon hozzánk bizalommal és válasszon olcsó bérautóink közül! Miért költene feleslegesen nagy összegeket drága bérelhető járművekre, amikor mi verhetetlen áron kínálunk autókat? Több modell, tökéletesen karbantartott, tiszta és kényelmes, biztonságos autókat bocsátunk ügyfeleink rendelkezésére. Spóroljon az útiköltségeken, de ne spóroljon a kényelmen! Utazzon olcsó bérautóval komfortosan és érjen célba gyorsan, a megszokott, kellemes módon!

Bővebb információt szolgáltatásainkkal és olcsó bérautóinkkal kapcsolatban a honlapunkon található elérhetőségeink egyikén  kérhet tőlünk!

Egyre divatosabb a decemberi ünnepeket otthonunktól távol tölteni. Sokan döntenek úgy, hogy nem sütnek, főznek vagy szerveznek összejövetelt, hanem elutaznak valahová és ott ünnepelnek. Akik így döntenek, azoknak nincs gondjuk semmire, csak arra, hogy jól érezzék magukat. Ha idén Ön is így szeretne tenni, könnyítse meg még egy dologgal az év végi ünneplést, és béreljen járművet autókölcsönzőből!

Keresse fel bizalommal autókölcsönzőnket, és foglaljon le időben egy járművet! Ha úgy dönt, hogy kihagyja a tömegközlekedést és inkább bérelt autóval indul el a szállásra, ahol a szilvesztert tölti, szívesen segítünk.

Jól karbantartott járműveket bérelhet autókölcsönzőnkből, sokféle modell közül válogathat a társaság létszámának megfelelően, és nem kell irreális összegeket sem kifizetnie napi díjra! Spórolja meg az utazással járó idegeskedést, és utazzon kényelmesen bérelt autóban oda-vissza!

Lépjen kapcsolatba autókölcsönzőnk munkatársaival, és érdeklődjön bátran a bérlés feltételeiről! Foglaljon minél előbb, és utazzon kényelmesen!

A december igazán nyüzsgő időszak azok számára, akik a kereskedelemben tevékenykednek. Ilyenkor nagyszerű lehetőség adódik arra, hogy a profitot növeljék, új vásárlókat szerezzenek a cégek. A karácsonyi időszakban az emberek többet költenek, megnövekszik a megrendelések, eladások száma is.

Előfordulhat, hogy szüksége van egy kis segítségre, mert a meglévő gépparkkal nem bírja a megnövekedett terhelést? Ha a válasza igen, keressen minket bizalommal, és érdeklődjön bérelhető furgonjainkról! Amennyiben bérelhető furgont keres, akárcsak a karácsonyi időszakra is, örömmel segítünk Önnek!

Több árut kell szállítania, mint máskor, nem férnek be a saját járművébe a megrendelések? Többet kell dolgoznia, de ezt nem tudja teljesíteni, ha nincsenek meg hozzá a megfelelő eszközei? Tőlünk megbízható, jól karbantartott, változatos típusú bérelhető furgonokat igényelhet, kedvező áron! Használja ki a lehetőséget, és profitáljon belőle!

Megadott elérhetőségeinken mindent megtudhat bérelhető furgonjainkról, keressen minket bátran!

Egy gépjárművel sok mindent történhet a hétköznapokban; meghibásodhat, vagy egy közúti baleset résztvevője is lehet. Ezek minden szempontból kellemetlenek, azonban a legnagyobb elszenvedői a szituációknak értelemszerűen az autók tulajdonosai, mivel a javítás idejére más megoldást kell találniuk a közlekedéshez. Sajnos ez nem olyan egyszerű, ugyanis sokan nap, mint nap olyan távolságokat tesznek meg az otthonuk és munkahelyük között, hogy tömegközlekedéssel megoldhatatlan a mindennapi bejárás. Ha Ön is hasonló helyzetben van, és nem szeretne a kellemetlenségekkel kompromisszumot kötni, válassza autókölcsönzőnket!

Autókölcsönzőnket választva biztos lehet abban, hogy az átmeneti időszakot könnyedén átvészelheti, amíg saját gépjárműjére vár, hiszen a közlekedést ez idő alatt is könnyedén képes lesz megoldani autóinkkal. Választékunkban különböző személygépjárművek között válogathat, így az igényeinek megfelelően kölcsönözhet autót vállalkozásunktól.

Szolgáltatásunk igénybevételéhez keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

A rendezvényszervezés számos feladattal jár, hiszen rengeteg mindenről kell gondoskodni ahhoz, hogy egy eseményt tető alá hozzanak. Az ételek, a helyszín, a dekoráció, a vendégek és a programok is mind a listán vannak. Egy helyszínen általában nincs meg minden szükséges dolog, sok mindent szállítani kell, ehhez pedig jól jön, ha a rendezvényszervező cég autókölcsönzővel is együttműködik.

Furgon kölcsönzéssel sok mindent ki lehet váltani és egyszerűen intézni a szállítást. Egy megfelelő méretű furgonba számos szükséges eszköz befér. Ha az eseményre sok élő virágot rendeltek, a furgonban nem fognak összetörni. Ha az ételt egy másik helyről szállítják, akkor a catering cég számára is ideális a furgon kölcsönzése. Ha szükség van rendezvénybútorokra, dekorációra, azoknak a helyszínre szállítását is le lehet bonyolítani furgonnal.

Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat furgon kölcsönzéssel kapcsolatban! Ha kedvező áron szeretne furgont bérelni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és tegye gördülékenyebbé a szervezést!

Bizonyos helyzetekben, ha nagyobb mennyiségű vagy méretű árut kell szállítani, nem biztos, hogy a saját tulajdonban lévő személygépjárművek megfelelő szolgálatot tesznek. Ha Önnek költözéshez, áruszállításhoz, vagy hasonló helyzetekben nem áll még rendelkezésre megfelelő jármű, és költséghatékonyan venne igénybe erre alkalmas eszközt, válassza a kishaszongépjármű bérlés lehetőségét!

Kishaszongépjármű bérléssel azonnal megoldódik a problémája, ugyanis így kedvező feltételek keretein belül garantált a biztonságos szállítás, ráadásul a járművet nem kell megvásárolnia, sem karbantartania, hogy rendelkezésére álljon, ameddig szükség van rá. Ügyfeleink számára megfelelő műszaki állapotú, rendszeresen ellenőrzött járműveket biztosítunk.

Éljen a kishaszongépjármű bérlés lehetőségével! Ismerje meg jármű parkunkat és bérlési feltételeinket, felmerülő kérdéseivel bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, munkatársaink rendelkezésére állnak!

Vitathatatlan, hogy az élet kiszámíthatatlan, ezért az embereknek nincs más választásuk, minthogy alkalmazkodjanak. Természetesen nem csak a társadalomnak szükséges simulékonynak lennie, hanem a manapság elérhető szolgáltatásoknak is, hogy ehhez az alkalmazkodáshoz segítő kezet nyújthassanak. Mivel a váratlan szituációkkal mi is tisztában vagyunk, ezeket a helyzeteket személygépjármű bérlési lehetőséggel igyekszünk orvosolni.

A személygépjármű bérlés csakis előnyökkel jár, ugyanis kényelmesen eljuthat bárhova anélkül, hogy váratlan kiadásokkal kéne számolnia az út során, mivel a bérleti díjba minden olyan költséget belefoglaltunk, ami felmerülhet egy gépjárművel történő utazás során. A személygépjármű bérlés mellett a legtöbb ember a komfortérzet miatt dönt, hiszen manapság hagy némi kivetnivalót a vonat- és buszközlekedés Magyarországon, ezt pedig egy idő után sokan megelégelik, ezért inkább a stresszmentes utazást választják.

Ha az ünnepek közeledtével Ön is autóval utazna rokonaihoz vidékre, döntsön a személygépjármű bérlés mellett!

Kishaszongépjárműre van szüksége, de nem tudja eldönteni, hogy megéri-e vásárolni egyet? Vegye sorra az érveket és ellenérveket, hogy tisztábban lásson! Milyen furgonra van szüksége, milyen gyakran venné igénybe, mihez van rá szüksége, tudja-e a járművet hol tárolni? Ezek csak a legfontosabb kérdések. Sok esetben a furgon bérlés sokkal okosabb döntés és kifizetődőbb választás!

Ismerje meg bérelhető járműveinket! Gondolja meg, hogy ha furgont bérel, csak addig kell ügyelnie rá, amíg szállít vele. Nem kell gondoskodnia a garázsról, a biztosításról, nem kell szervizbe vinnie, új alkatrészt beszereznie. Nincsenek plusz költségek, nincsenek plusz gondok, nincs a kelleténél nagyobb felelősség.

Válassza  a furgon bérlést és béreljen kishaszongépjárművet, amikor éppen szüksége van rá! Gondosan karbantartott, kifogástalan állapotú, kedvező árakon bérbe vehető járműveket kínálunk, amikhez olyan extrákat is igényelhet, mint a GPS, vagy a tetőbox! Kérdéseivel keressen minket bizalommal!

Az élet bármikor produkálhat váratlan helyzeteket, amikor gépjárműve csomagtere kevésnek bizonyul ahhoz, hogy bármilyen nagyobb berendezési tárgyat, gépet elszállítson, ezért szüksége lenne ideiglenes megoldásra. Ha ilyen szituációba kerül, vagy költözés előtt áll, és nem akar nagy költöztető teherautókra költeni, béreljen kishaszongépjárművet kínálatunkból!

A kishaszongépjármű bérlés a legideálisabb megoldás olyan esetekre, amikor határozott időtartamra lenne szüksége a személygépjárműtől nagyobb autóra, de pár napos használatért nem szeretne egy nagy csomagterű járművet vásárolni.

A kishaszongépjármű bérlés rendkívül megbízható szolgáltatás, ugyanis csakis olyan gépjárműveket találhat választékunkban, amelyek megfelelő szervízelésen estek át, így használatukkor semmilyen műszaki meghibásodás nem következhet be! A szolgáltatás kedvező feltételekkel vehető igénybe, ugyanis a legfőbb célunk, hogy a kishaszongépjármű bérlés bárki számára, bármikor elérhető legyen!

Érdeklődjön elérhetőségeinken a szolgáltatásról bővebben!

Hazánk rengeteg csodát rejt, amivel Önnek is érdemes megismerkednie, de valljuk meg, a tömegközlekedés nehézkes és a poggyász szállítása is gondot tud okozni. De nincs autója? Nem lehet akadály!

Autóbérléssel minden megoldható! Akár egy pár napos utazásról, akár az egész ország bejárásáról van szó, bérelhető autóink a rendelkezésére állnak! Tervezze meg útját, vagy egyszerűen csak vágjon neki a világnak, és élvezze ki, hogy mindenhol éppen annyi időt tölthet el, amennyit Ön szeretne, hiszen nincs menetrendekhez kötve!

Ne hurcolja magával egész nap a csomagját, ha egyszer ott az autó! Aki gyakran utazik busszal, vonattal, pontosan tudja, hogy mennyire zavaró tud lenni egy nagy hátizsák, miközben éppen egy múzeumban szeretnénk művelődni, vagy egy kulturális fesztiválon sodródni a tömeggel. Ne cipekedjen feleslegesen, hanem használja ki az autóbérlés előnyeit!

Szeretne többet megtudni ajánlatainkról és az autóbérlésről? Akkor ne habozzon, keressen fel minket, és együtt lehetővé tesszük, hogy gondtalanul élvezhesse álmai utazását!

Ha az utolsó pillanatban kapta meg szabadságát, vagy épp egy meglepetésnek köszönhetően utazik, de nincs kéznél autó, ideális megoldást jelenthet Önnek az autóbérlés!
Akár hosszabb, akár rövidebb útra megy, előfordulhat, hogy a kiválasztott úti cél tömegközlekedéssel nehezen megközelíthető, vagy egyszerűen csak a csomagok végett nem kényelmes – az autóbérlés segítségével mindez nem jelenthet gondot, hiszen így oda mehet, és akkor, amikor csak szeretne, és nem lesz a tömegközlekedés menetrendjeihez kötve.

Ha az autóbérlés mellett döntene, válasszon minket. Előnyeink, hogy olcsón, alacsony kaucióval és gyors ügyintézéssel igyekszünk ügyfeleink kedvében járni, így nem kell hosszas spórolással vagy tervezgetéssel bajlódnia az utazás előtt.

Ha Önt is érdekli az autóbérlés, nincs más dolga, mint kínálatunkból kiválasztani az Önnek megfelelő járművet, a kívánt felszereltséggel, és megkeresni kollégánkat a részletekkel kapcsolatban.

Ha további kérdése van, keressen minket bizalommal!

Ha vállalkozásában csak időnként van szükség kisteherautóra, furgonra, kímélje meg magát a felesleges kiadásoktól! Vegye igénybe cégünk szolgáltatásait, hogy elkerülhesse az autó tárolásával és fenntartásával járó anyagi terheket!

Egy bérautó használatával nem csupán a már felsorolt előnyök járnak, hiszen nem Önnek kell szervizbe vinnie a járművet, nem kell törődnie az olajcserével, fékbetétekkel, a téli gumi megvásárlásával és felszerelésével, nem beszélve arról, hogy mennyi egyéb célra fordíthatja azt a pénzt, amit a gépjármű vásárlására költött volna.

Ha nincsen minden nap szüksége járműre, béreljen tőlünk jó állapotú, megbízható furgont, kisteherautót, személygépjárművet vagy akár robogót olcsón, gyorsan, egyszerűen! Nálunk a legjobb helyen jár! Nincs is másra szüksége, csupán érvényes személyi igazolványára, lakcímkártyájára és jogosítványára. Válassza ki széles kínálatunkból az Önnek tetsző és megfelelő, akár klímával ellátott járművet, és vegye bérbe pontosan annyi időre, amennyire szüksége van rá!

Nézzen körül weblapunkon, és kérdéseivel keressen minket bátran elérhetőségeinken!

Időről-időre minden autó szervizelésre szorul, kisebb-nagyobb hiba vagy átvizsgálás miatt. Ez alatt az idő alatt természetesen ugyanúgy kell munkába járni, gyerekekért menni, mindent csinálni a megszokott ritmusban.

Ezek a dolgok azonban jelentősen nehezebbek tömegközlekedéssel, főleg egy olyan embernek, aki már megszokta az autó kényelmét. Sok tömegközlekedési eszköz csak nagyon ritkán jár, gyakran nem is a menetrend szerint, sokszor át kell szállni, ha az embernek a város másik végébe kell utaznia. Hosszú távon a taxi sem kifizetődő, maximum egy-egy alkalommal, rövid utakra érdemes igénybe venni.

Ezekre az esetekre a legjobb megoldás az autóbérlés! Autóbérléssel jelentős mennyiségű időt és idegeskedést takaríthat meg, mivel gyakorlatilag semmit nem kell változtatnia addig megszokott életritmusán.

Ha autója szervibe került, válassza autókölcsönző cégünket, béreljen autót olcsón! Kérdéseivel bátran keresse fel munkatársainkat, készséggel segítünk Önnek mindenben!

Elege van abból, hogy mindenhonnan elkésik, mert a tömegközlekedés kiszámíthatatlansága, késései, zsúfoltsága miatt sehová nem ér oda időben? Nyaraláskor maga szeretné beosztani az idejét, valódi szabadságra vágyik, hogy oda is eljuthasson, ahová a turista tömegek már nem merészkednek? Szeretett járművét nélkülöznie kell egy ideig, de ez alatt az idő alatt sem szeretne lemondani a megszokott kényelemről és gyorsaságról, amit nap, mint nap élvez?

Az ilyen, és ehhez hasonló szituációkban egyetlen kézenfekvő megoldás létezik, ez pedig nem más, mint az autóbérlés, mely leegyszerűsíti életét és megoldja a problémáit.

Keressen fel minket bizalommal és béreljen autóink közül. Válasszon igényeinek és céljainak megfelelően és vegye igénybe minőségi, megbízható és lelkiismeretesen karbantartott járműveinket.

Válassza az autóbérlés kényelmes és egyszerű szolgáltatását. A részletekről tájékozódjon megadott elérhetőségeink egyikén, kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére!

Szeretne egy igazi autós családi nyaralást? Helyszűke miatt azonban nem tudja, hogyan kellene ezt kivitelezni? Mi segítünk Önnek, hogy a kirándulás megszervezésekor a megfelelő méretű autó legyen a legkisebb gondja!

Béreljen nálunk családi autót, amivel a kiruccanás felhőtlenül, és zökkenőmentesen zajlik. Nálunk nincs meghatározva, hogy meddig lehet Önnél a bérelhető jármű, és a kaucióval sem kell bíbelődni. Olcsó bérautóink az egyedi igények beteljesítésére is alkalmasak, a nyaraláson felhőtlenül érezzék magukat, kikapcsolódjanak, hiszen mindenki megérdemli a feltöltődést!

Szánjon Ön is időt a nyaralásra, szerettei örülni fognak a közös kirándulásnak, ahol igazi élményekkel gazdagodhatnak! Az autó bérlés egyik legnagyobb előnye, hogy nem szükséges igazodni, senki nem mondja meg, hogy mikor lehet, és mikor nem lehet megállni, mint az autóbuszos utazásoknál.

Váltson Ön is a kényelmesebb megoldásra! Döntsön nyaralásakor az autó bérlés mellett, ami azon kívül, hogy praktikus, még gyorsabb is!

Böngésszen weboldalunkon különböző autóink között! Lépjen kapcsolatba velünk, kollégáink készségesen állnak az Ön rendelkezésére!

Egy külföldi partnerekkel dolgozó vállalkozás életében nem ritka, hogy partnerek érkeznek konferenciára, továbbképzésre vagy workshopra, és az országban töltenek hosszabb-rövidebb időt. Az együttműködés ideje alatt szükségük lesz arra is, hogy gyorsan és könnyen eljussanak a találkozókra, megbeszélésekre.

Az ideális megoldás ilyenkor az autóbérlés. Autót bérelni sokkal jobban megéri, mint állandóan a taxira várni vagy a tömegközlekedés szeszélyére bízni a vendéget. Válassza a legjobb megoldást, béreljen autót a külföldi kollégák számára, és tegye számukra kényelmesebbé az utazást!

A bérelt autó segítségével mindenki magabiztosabbnak érezheti magát, amikor a volánnál ül és ő vezeti az autót, egy GPS segítségével pedig egy idegen városban is bárhová gyorsan oda lehet találni.

Keressen minket és válasszon bérautóinkból a kényelmes és gyors utazás érdekében! Autóparkunk karbantartott, minőségi járműveket kínál különböző típusokban, Önnek csak választania kell! Kérdéseivel bátran forduljon munkatársainkhoz!

Ha csak alkalmanként van szüksége autóra, felesleges lenne beruháznia egy járműre. Az autóbérlés sokkal jobban megéri, még akkor is, ha nyaralni megyünk, jól jöhet egy hosszabb vonatút, esetleg drága repülőút helyettesítésre is bizonyos esetekben.

Milyen előnyünk származhat az autóbérlésből?

 • Nem kell járulékos költségekkel számolnunk: nem kell fizetnünk a gépjármű-felelősségbiztosítást, hiszen bérlés esetén ezt a költséget a bérbeadó cég állja.
 • Nincs szükség az autó tisztítására vagy lemosására: az autókölcsönzőből elhozott autók garantáltan makulátlanok, kívül-elül gondosan karbantartott és takarított gépjárművek.
 • Nem kell szervizről gondoskodnunk: a rendszeres ellenőrzést a bérbeadó cég állja, gondoskodva így a tökéletes állapotú autóról.
 • Bármilyen autót bérelhet, tetszés szerint minden alkalommal másikat használhat. Így többféle vezetési élményt is megtapasztalhat.
 • A bérelt autók felszereltsége (extrái) tetszés szerint választhatók, így biztosak lehetünk benne, hogyha GPS-szel rendelkező vagy légkondis autót szeretnénk használni, akkor olyat is kapunk.

Amennyiben minőségi, jó állapotú autót szeretne bérelni, a legjobb helyen jár! Tájékozódjon weboldalunkon, vagy keressen bennünket elérhetőségeinken akár már ma!

Kiknek ajánljuk motorjainkat? Bárkinek, aki kedvet kapott a motorozás nyújtotta szabadsághoz! Sajnos nem mindenkinek van lehetősége beszerezni egy saját motorkerékpárt, vagy hosszútávon fenntartani egyet, de ez persze nem jelenti azt, hogy sosem motorozhat. A megoldás a motorbérlés lehet, melyet nálunk azonnal megtehet!

Kik szoktak motort bérelni tőlünk?

 • Vannak, akik letették a motoros jogosítványt, és szeretnék élesben is kipróbálni a tanultakat.
 • Egyesek friss jogosítvánnyal még nem döntötték el, szeretnének-e egy járműre véglegesen beruházni, így hozzánk jönnek motort bérelni.
 • Vannak olyan motorosok, akik csak hétvégente érnek rá kedvenc hobbijukra, így nem fektetnek pénzt egy motor vásárlására, csak bérelnek egyet, amikor kedvük tartja.
 • Régi motorosok, akik nosztalgiára vágynak.

Valójában azonban nem kell ürügy ahhoz, hogy bárki motorra szálljon, és élvezze a sebességet. Amennyiben motor bérlése mellett döntött, a legjobb helyen jár! Nálunk biztosan megtalálja az ideális járművet, keressen bennünket bátran!

Fellépések, koncertek, stúdiófelvétel? Mi ezekben a közös? Mindegyiken ott kell lennie a zenekar tagjainak, na meg valamennyi hangszernek és technikai felszerelésnek. Egy zenekar élete bizony jórészt az utazásról szól, legyen szó belföldi turnéról vagy külföldi vendégszereplésről, ezek az események precíz szervezést és állandó hangszerszállítást jelentenek.

Sok zenekar azonban nem rendelkezik saját járművel. Azonban erre is van kedvező és állandó megoldás! Vessen véget a procedúráknak és béreljen autót zenekara számára az utazásokhoz, szállításhoz. Cégünk kiváló lehetőséget biztosít kisteherautók és furgonok bérlésére is.

Gépparkunkban kizárólag ellenőrzött állapotú, jól felszerelt és megbízható járművek sorakoznak, melyek kaució ellenében, kedvező áron bérelhetők.

Fontolja meg az autókölcsönzés lehetőségét, és engedje, hogy levegyük válláról ezt a terhet! Mi adjuk az autót, hogy Ön a fontos dolgokra koncentrálhasson! Egyedi igényeivel és felmerülő kérdéseivel bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Most szerezte meg motoros jogosítványát és szeretné kipróbálni, milyen érzés az utakat szelni? Nem baj, ha nem tud azonnal járművet vásárolni, béreljen motort tőlünk!

Esetleg alkalmi motoros? Évente egyszer-kétszer ül motorkerékpárra? Úgy gondolja, nem éri meg fenntartani egy motort? A motor bérlés ebben az esetben is kiváló megoldás kínál, jól karbantartott motorkerékpárjaink csak Önre várnak, hogy elvihessék a régóta tervezett motoros körútra, akár külföldre is!

Ha tapasztalt, régi motoros és szeretne egyet nosztalgiázni, nincs miért aggódnia, a motor bérlés tökéletes megoldás lehet egy nagyszerű délutánhoz!

Bizonytalan, hogy vegyen-e motort magának? Esetleg jelenleg nem tud beruházni egyre? Ne csüggedjen, nálunk adott a lehetőség, béreljen motort!

Nálunk minden motoros megtalálja az ideális járművet, ne habozzon felkeresni bennünket! Tapasztalt csapatunk segít kiválasztani a megfelelő motort, és szívesen ad tanácsot utazással és felszereléssel kapcsolatban is. Válassza a motor bérlés lehetőségét és keressen bennünket bizalommal!

A téli kikapcsolódások egyik legjellemzőbb típusa a kellemes aktív pihenés, a síelés, amely családdal és barátokkal egyaránt felejthetetlen élményeket tartogat, legyen szó egy hosszúhétvégéről vagy hosszabb kiruccanásról.

 A síelés szervezése során számos meghatározó szempontot kell figyelembe venni, melyek közül az egyik legfontosabb az utazás szervezése, hiszen a kényelem és a gyorsaság elengedhetetlen egy kellemes kikapcsolódás során. Utazás tekintetében az autós közlekedés bizonyul a legjobb választásnak, hiszen gyors, gazdaságos és komfortos a csomagszállítás szempontjából is, azonban amennyiben nem rendelkezünk saját gépjárművel, valamint az adott időpontban nem áll rendelkezésünkre, a legkézenfekvőbb megoldást az autóbérlés kínálja.

Cégünk széles autókínálattal várja érdeklődőit, melyek között számtan típus megtalálható, továbbá válogathat felszereltség vagy férőhely szerint is, így biztosan megtalálja az Ön számára ideális megoldást, hogy igazán kellemesen teljen a síelés és a kikapcsolódás!

Tekintse meg weboldalunk kínálatát, valamint bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és bérlejen autót tőlünk!

Az autóbérlés főleg a nyugati országokban terjedt el, de mára hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend ez a lehetőség. Egyre inkább elterjed napjainkban a magyar vezetői engedéllyel rendelkezők között is az autóbérlés gyakorlata.

Az autóbérlés számos előnnyel rendelkezik, hiszen sürgős esetekben, nagy távolságok megtételében sokszor az autó a legjobb választás, de ha összeesküdtek ellenünk a körülmények vagy nem rendelkezünk éppen gépjárművel, ezzel a szolgáltatással könnyen és gyorsan megoldhatjuk az utazást.

Mivel az autóbérlésnek nincs nagy hagyománya nálunk, ezért sokan nincsenek tisztában vele, hogy melyek azok a dolgok, amikre érdemes figyelni, annak érdekében, hogy pozitív élménnyel távozzunk a kölcsönzőből.

 • Először is ne felejtsünk el biztosítást kötni, ne kockáztassunk.
 • Ellenőrizzük a tankot, minden kölcsönzőnek feltöltött tankkal kell vissza szolgáltatnia az autót.
 • Ha van lehetőség, kérhetünk térképes navigációs rendszert.
 • Végül böngésszük át a szerződést, mire köteleznek, mit tehetünk és mit nem.

Érdemes szem előtt tartani ezeket a szempontokat, hogy az autóbérlés folyamata gördülékeny legyen. Autóbérléssel kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

A baráti kiruccanások, hosszú hétvégék vagy hosszabb kikapcsolódások pihentető lehetőségek, melyek számos felejthetetlen élményt garantálnak a részvevők számára. A nyaralási és pihenési szokások, valamint a különböző elvárások napjainkra jelentős átalakulásokon mentek keresztül, amely nagyrészt a folyamatosan bővülő lehetőségeknek köszönhető.

A kényelmes baráti kikapcsolódások egyik fő szervezési szempontja az utazás gazdaságos és komfortos kivitelezése, ezáltal az autóbérlés kiváló megoldást jelenthet kisebb-nagyobb társaságok számára, legyen szó bármilyen típusú pihenésről:

 • Nyaralások
 • Egy vagy több napos kirándulások
 • Síelés
 • Sportesemények
 • Fesztiválok és találkozók
 • Egyéb lehetőségek

Cégünk kiváló minőségű bérautókat kínál baráti társaságok számára, hogy igazán kényelmes és költséghatékony legyen a kikapcsolódás! Tekintse meg különböző típusú és méretű autóinkat, hiszen nálunk biztosan megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő járműveket, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

Az esküvői szokások, és igények napjainkban igen sokszínűek lehetnek, amely elsősorban a változatos lehetőségeknek köszönhető, ezáltal igen gyakori, hogy egy-egy esküvői helyszín távol esik a lakhelytől, valamint a szertartás és a lakodalom helyszíne között jelentős a távolság. A násznép kényelmes, praktikus és gyors utaztatása érdekében autókra van szükség, melyek segítségével hatékonyan és gördülékenyen zajlanak az események.

Előfordulhat, hogy az esküvőszervezés során találkozunk azzal a problémával, hogy a családban és baráti körben nem áll rendelkezésre elegendő mennyiségű és férőhellyel rendelkező személygépjármű, melynek következtében gazdaságos és minden igényt kielégítő megoldásra van szükség, azaz az autóbérlés tökéletes választás lehet! A szükséges mennyiségű bérelt autók megkönnyítik és zavartalanná tehetik a nagy napot, hogy kizárólag az ünneplésről és az örömről szóljon az esemény!

Béreljen autót esküvőjére vendégei részére és élvezze gondtalanul élete egyik legemlékezetesebb napját! Tekintse meg autóparkunkat, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

Megérkezett a nyári és vele a nyaralószezon is, amikor mindenki kiveheti jól megérdemelt szabadságát és kellemesen szerettei, barátai körében töltheti a szabadidejét és pihenését. A nyaralási szokások napjainkban igen változatosak, azonban számos ember dönt úgy, hogy a kényelmi szempontok és a praktikusság figyelembe vételével úgy választ nyaraló célpontot, hogy autóval megközelíthető legyen.

A nyaralás tervezése során döntő szempont lehet az utazási forma és sokan döntenek az autós közlekedés mellet, azonban nem mindenki rendelkezik saját autóval, valamint előfordulhat, hogy nem megfelelő mennyiségű jármű található a családban, baráti társaságban és szükségessé válik a járműbérlés. Megannyi autóbérlő cég kínálja szolgáltatásait a leendő ügyfelek számára, azonban választásnál érdemes figyelembe venni saját szempontjainkat és egy megbízható szolgáltató mellett dönteni.

Cégünk széles járműkínálattal és széles felszereltségi választékkal várja új és meglévő ügyfeleit, hogy kellemesen és kényelmesen telhessen a nyaralás! Tekintse meg kínálatunkat és válasszon igényeinek megfelelően, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Sokan azt gondolják, hogy autót bérelni még mindig sokkal drágább, mint tömegközlekedéssel eljutni valahová. Vannak azonban olyan vidéki települések, melyekhez elég bonyolult tömegközlekedési eszközökkel eljutni, sok átszállás szükséges és a jegyárak jóval drágábbak, mintha személygépjárművel közelítenénk meg az úti célt.

Magyarországon számos olyan eldugott kis falu van, ami valamiről különleges, azonban ritkán jár a közelében tömegközlekedési eszköz, elzárva ezzel a turisták útját. Ilyen esetben szerencsésebb bérelt autóval megközelíteni a kisebb falvakat és olyan műemlékekre, templomokra, egyedi dolgokra bukkanni, amelyek létezéséről más esetben nem is tudnánk.

Az autóbérlés ma már kedvező áron elérhető bárki számára, aki szeretné megismerni országa eldugott, különleges tájait, ahová csak autóval tud eljutni! Válasszon Ön is bérelhető gépjárműveink közül, akár nagyobb társaság részére is! Nálunk a kényelem és a minőség egyaránt fontos, így bérelhető autóink minden igénynek megfelelnek! Keressen minket bizalommal!

Manapság a populáris kultúra mindennapos részét képezik a különböző típusú zenei fesztiválok, klub koncertek és egyéb szórakoztató rendezvények, melyek országszerte várják az érdeklődőket különböző stílusokban. Az ilyen események nem csupán a közönségnek kínálnak kikapcsolódási alkalmakat, de változatos fellépési lehetőségeket biztosítanak a kisebb-nagyobb zenekarok számára is, hogy megmutathassák tudásukat a szakma képviselői és a nagyérdemű számára.

A különböző események, fesztiválok az ország minden területén, egész évben rendszeresen zajlanak, ezáltal a zenekaroknak folyamatosan utazniuk kell és a felszerelést is megfelelő módon szállítaniuk kell, amelyhez ideális jármű szükséges. Amennyiben nem áll rendelkezésre magán gépjárművel szállítani a hangszereket és a felszereléseket az autóbérlés a legoptimálisabb megoldás mindenki számára, hiszen ezzel biztosítva van az értékes hangszerek biztonságos körülmények közötti utaztatása.

Cégünk különböző méretű autókat kínál zenekarok számára, melyek kellően nagyméretű rakodótérrel rendelkeznek hangszerek szállításához. Tekintse meg weboldalunk kínálatát és válogasson igényeinek megfelelően, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Az autóbérlés intézményét sokan az amerikai filmekből ismerik és a külföldi életstílussal azonosítják, pedig, ma már hazánkban is egyre elterjedtebb ez az utazási forma. Ennek több oka is van. Egyrészt az irreális vonat és távolsági busz tarifák már eleve elrettentően hatnak akár egyéni, akár kisebb csoportos utazásról legyen szó. Ha megvan a jegyünk, még akkor is számolni kell a tömegközlekedés kellemetlenségeivel, nem lehetünk biztosak benne, hogy le tudunk-e ülni vagy nem jön-e közbe valami, ami miatt vesztegelnünk kell.

Az autóbérlés, az egyre terjedő autós közösségekhez hasonlóan, olyan alkalmi utazási alternatívát kínál, mely lehetővé teszi, hogy kényelmesen, gyorsan és a legegyszerűbb módon tegyünk meg nagyobb távolságokat, akár többedmagunkkal.

Akár sürgős üzleti ügy, családi esemény, esküvő, nyaralás vagy költöztetés kerüljön is fel a listára, bérelt autóval megbízhatóan fogja tudni megtenni a kérdéses távolságot.

Válasszon jól felszerelt autóparkunkból, béreljen autót tőlünk és menjen biztosra!

Külföldön élő barátai hazalátogatnak és körbevezetné őket a városban? Nincs saját autója, amivel megoldhatná a szállítást, mégis szeretné kényelmes körülmények között megmutatni vendégeinek a várost?

Nálunk jó helyen jár, hiszen cégünknél megtalálja az igényeinek megfelelő bérelhető autót!

A tömegközlekedés kényelmetlenségeit elkerülheti, ha autót bérel vendégei számára. Autó bérlésével a szállítás jóval kedvezményesebb, mintha arra néhány napra jegyet vásárolnak minden egyes tömegközlekedési eszközre, emellett kényelmesebb is autóval utazni, mint egy zsúfolt buszon.

Egy bérelt autóval a városban is kényelmesen körbevezetheti barátait, de egyszerűen eljutnak nagyobb távolságokra is, melyek busszal vagy vonattal nehezen megközelíthetőek. Nem kell másokhoz igazodni, akkor indulnak el, amikor úgy döntenek!

Nálunk kisebb és nagyobb autókat egyaránt bérelhet, így nem okoz gondot akár 9 fő szállítása sem. Válasszon kedvezményes áron kölcsönözhető járműveink közül és tegye kényelmesebbé vendégei látogatását!

A költözés mindig nagy stresszel, kimerítő és kellemetlen tennivalók sorozatából áll, melyeket igyekszik mindenki a legjobban tolerálni és a leggyorsabban elintézni. Akadnak olyan esetek, hogy nincs szükség nehéz és nagyméretű bútorok tömeges szállítására, csupán dobozokról, zsákokról és egyéb kisebb csomagokról van szó. Ezekben az esetekben a szállítás nem kell, hogy komoly kihívásnak bizonyuljon.

Ha azonban nagyméretű vagy súlyos bútorokat, berendezési tárgyakat is szállítani kell, szükség van egy tehergépkocsira a költözködéshez, amelybe befér minden holmi. Ha szeretné megkönnyíteni a költözéssel járó szállítást, tekintse meg kínálatunkat, melyben biztosan megtalálja az Ön számára legideálisabb méretű járművet. Széles kínálatukban számos nagyobb méretű autót talál, amely rakodóterében kényelmesen elhelyezhető megannyi csomag. Ezek a járművek alkalmasak lehetnek magánszemélyek költözéséhez, vagy akár üzlethelyiségek árukészletének átköltöztetéséhez is.

Tekintse meg kínálatunkat és béreljen nálunk autót, megkönnyítve ezzel a költözés stresszes folyamatát! További információkért forduljon hozzánk bizalommal és készséggel állunk rendelkezésére!

Mindenkinek az életében előfordulnak olyan szituációk, amikor szüksége lenne egy gépjárműre, de csupán arra az alkalomra. Az autóbérlés erre kínál egy rugalmas és kedvező árú lehetőséget!

Többször előfordulhat, hogy nincs az utazáshoz megfelelő kapacitású járművünk. Például, ha négyen utaznak el hosszabb időre, nagy valószínűséggel nem fér be mindeninek a poggyásza a csomagtartóba. Ilyen és ehhez hasonló esetekben az autóbérlés egy kényelmes és olcsó megoldást nyújt.

Járják be Magyarország nevezetes tájait és városait autóval és szerezzenek kényelmesen új élményeket! Ha az utazáshoz az autóbérlést választják, nem kell vonatok, buszok ismeretlen menetrendjeihez igazodni, hiszen komfortosan és gyorsan eljuthatnak az ország egyik pontjából a másikba. Ráadásul a benzinpénzt több felé osztva olcsóbban kijönnek az utazási költséggel, mintha a fenti közlekedési eszközök valamelyikét választanák.

Ha szívesen utazgatna és szerezne új élményeket barátaival, béreljenek autót még ma!

Kalandra fel!

Az autóbérlés azoknak az embereknek ajánlott, akiknek nincs szükségük autóra hosszútávon, csak bizonyos alkalmakkor használná a járművet. Az autóbérlés egyik legnagyobb előnye, hogy a bérleti díjon és a benzinköltségen kívül semmilyen más pénzvesztéssel nem jár.

Nincsen kötöttség vagy elvárás, csupán magyarországi bejelentett lakcím, jogosítvány, személyazonosító és a bérléssel járó kaució leadása szükséges.

Nem kell a nehezebb utat választania, hiszen nálunk meglelheti azt, amit keres! Más hasonló profilú cégekkel szemben mi leírjuk a pontos részleteket a bérléssel kapcsolatban és az autó tulajdonságairól is részletes tájékoztatást adunk.

Cégünk weboldalán megtekinthetőek autóink méretei, felszereltsége, évjárata, teljesítménye, vagyis minden, amit tudni érdemes egy autóról. Nagy választékban kereshet igényei szerint, családi, kombi, teher vagy személyautóink közül.

Nálunk az árak is megfizethetőek, ezáltal ha minket választ, az autóbérlés tökéletes megoldás!

Tekintse meg weboldalunkat és válasszon igényei szerint!

Az autókölcsönzés mindent megold!

Számos olyan élethelyzet akad, amikor az embernek szüksége lenne egy több mint 5 személyes személygépkocsira. Mivel néhány alkalom miatt igen nagy pazarlás lenne venni egy ekkora járművet, a legegyszerűbb megoldás az autóbérlés.

9 személyes Citroen Jumper-ünkkel Ön és csapata kényelmesen és egyszerűen juthat el a célállomásra a tömegközlekedés viszontagságait kizárva. Nem kell menetrendekhez igazodnia vagy az éppen lekésett vonatnál várakozni órákat a következő indulásáig. A csoportot könnyedén együtt tarthatja és komfortos utazást biztosíthat számukra az autóbérlés által. Könnyen és gyorsan juthatnak el a célállomásra és vissza, igen kedvező áron. Bérelje ki 9 személyes kisbuszunkat sportesemények meglátogatásához, kiránduláshoz, gyermekek és idősek biztonságos szállításához vagy egyéb, Önnek tetsző célokra!

Dupla klímás, 9 személyes Citroen Jumper bérlés már 8 333 FT/nap-tól!

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, foglalja le a járművet még ma!

Utazhat egyedül, vagy a nagycsaláddal, mi mindenre kínálunk megfelelő megoldást. Sokan gondolják úgy, hogy az autóbérlés nem éri meg, de ez nem igaz. Figyelembe véve a mai felnőtt utazási árakat, ugyanannyi pénzből komfortosan juthat el a célállomásra az autókölcsönzés által, megkötések nélkül.

Ha külföldi utat tervez a családjával és megbízható, kiváló állapotú gépkocsira van szüksége, amely biztosan nem hagyja cserben, akkor is jó döntés az autóbérlés, hiszen rendszeresen karbantartott autók állnak a rendelkezésére. A családi utazás sok szervezést kíván, ha tömegközlekedést használunk, gyerekekkel, nagy csomagokkal pedig még nehezebb megoldani, hogy minden átszállás problémamentes legyen. Egy bérelt autóval ezeket a gondokat is elfelejtheti, hiszen nem kell másokhoz igazodnia, kényelmesen utazhat, a saját tempójában.

Ha egy céges találkozóra menne egyedül egy másik megyébe, akkor is jobban megéri az autókölcsönzés mellett dönteni. A vonatozás vagy buszozás korántsem annyira kényelmes, mint egy bérelt autó, amivel akkor indul, amikor szeretne, nem kell fél órával előbb kint lennie az állomáson és gyorsan, megállás nélkül haladhat, így időt spórolunk Önnek.

Autóparkunk az Ön rendelkezésére áll, foglalja le autóját még ma!

Megbízható autóra van szüksége elérhető, megfizethető áron? Mi tudjuk a megoldást, válasszon ajánlataink közül.

Rendkívül széles autóparkunkból biztosan megtalálja a céljainak legmegfelelőbbet, legyen szó akár személyszállításról, fuvarozásról vagy költözködésről.

Autóink minőségében tökéletesen megbízhat, minden járművünk kifogástalan műszaki állapotban áll rendelkezésre.

Számos autónk extra felszereltséggel, klímával, CD-s rádióval rendelkezik, ezzel is az Ön kényelmét, s megelégedését kívánjuk szolgálni.

Nem kell hetekre, sőt több napra igénybe vennie szolgáltatásunkat, ha nincs szüksége a gépjárműre ilyen hosszú ideig. Nálunk a bérlés akár egyetlen napra is történhet, hogy Ön minél kedvezőbben, minél nagyobb megtakarítással intézhesse ügyeit.

A bérelhető gépkocsik általános jellemzője az alacsony fogyasztás, a takarékos üzem, így ebből sem adódnak nem várt költségek.

Minden esetben ésszerűen, s csak a valós kockázatok figyelembe vételével állapítottuk meg a kauciót,a mely a bérlésnél fizetendő, cégünk célja minden tekintetben az ügyfélbarát szolgáltatás.

Forduljon hozzánk bátran, várjuk hívását!

KISNAGY AUTÓBÉRLÉS

Ügyei intézéséhez szüksége van autóra? Netán éppen költözködnie kell, s nincs mivel elszállítani a bútorokat, de költöztetőket sem szeretne fogadni? A megoldás az autóbérlés!

Cégünk profilja az autóbérlés, legyen az akár személyautó, vagy akár kisteherautó, nálunk megtalálja a kívánalmainak megfelelőt.

Rengeteg érv szól az autóbérlés mellett, ezek többek között a következők:

 • Legfontosabb előny talán a gyorsasága. Egyszerűen és gyorsan meg tudja oldani a felmerülő problémát.
 • Nem kell másokhoz igazodnia, kölcsön kérnie autót.
 • A szervizköltség nem Önt terheli, s mi gondoskodunk az autók kiváló állapotáról.
 • Csak addig bérel autót, ameddig szeretne, nincs időminimum.
 • Önt nem terheli az autó biztosítási költsége.
 • Nincsenek nagy beruházási költségek, nem kell előre nagy összegeket fizetnie, hogy a munkát el tudja végezni.

Ha tehát Önnek is autóra van szüksége, de nem tudja, honnan is szerezzen egyet, forduljon hozzánk, s mi garantáljuk a legkiválóbb állapotú autókat, legyen szó akár személy- akár teherautókról!

Cégadatok:

Cégnév: Fox Professional Kft.
Székhely: 2234 Maglód, Pasteur Lajos utca 45.
Posta Cím: 1162 Budapest, Szlovák út 79/B
Telefon: +36-20-474-07-12
E-mail: foxprofessionalkft@gmail.com
Adószám: 23702734-2-13
Céget bejegyző bíróság neve: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 13-09-152098
Impresszum

Elérhetőségeink: