Hogyan teheted még kényelmesebbé vendégeid, rokonaid számára a hazalátogatást?

Hogyan teheted még kényelmesebbé vendégeid, rokonaid számára a hazalátogatást? A válasz: KISNAGY AUTÓBÉRLÉSSEL

Mostanában már alig-alig van olyan ember kishazánkban, akinek nem élnek külföldön rokonai vagy barátai. Nekem legalábbis több ilyen haverom is van.Ezért most megmutatom, mennyivel egyszerűbbé és tartalmasabbá teheted vendégeidnek vagy családtagjaidnak az itthon eltöltött időt, ha az itt tartózkodásuk ideje alatt a KISNAGY AUTÓBÉRLÉSRE bízod őket.

Szerintem már mindenki, aki olvassa a Blogot, tudja vagy legalábbis sejti, hogy van egy csomó haverom, nah meg persze igazán jó barátaim is. Marha sok embert ismerek és hála az égnek egész jó kis kapcsolataim vannak.

Szóval persze, hogy én is ismerek olyanokat, akik külföldön élnek és csak évente párszor járnak haza. Meg olyanokat is, akik szinte minden hétvégén. Egyre többen jönnek be hozzánk vagy

hívnak fel minket is azzal, hogy: most itthon lesznek pár napot/pár hetet és addig kéne egy kocsi.

Általában, ha valaki hazautazik, akkor összeköti a kellemest a hasznossal. 

Ha már itthon van, akkor:

- elmegy elintézni a hivatalos ügyeket és/vagy 

- elmegy dokihoz és/vagy 

- meglátogat távolabbi, régen látott rokonokat és/vagy

- elmegy itthon wellnesselni vagy túrázni egy kicsit és/vagy

- bulizni megy

- vagy ehhez hasonló dolgaik vannak, értitek!

A lényeg, hogy az alatt a rövid vagy nem túl hosszú idő alatt jó sok mindent szeretne elintézni. 

Nyilvánvaló, hogy az utazási időt a lehető legrövidebbre szeretné csökkenteni, hogy minden másra több idő jusson - tartalmasabb vagy hasznosabb lehessen a hazalátogatás.

Ilyen esetekben, amikor itthon nem várja a verda vagy nincs senki, aki kölcsön tudna adni egyet, akkor kb. két lehetősége van:

  1. vagy csökkenti a programok számát 
  2. vagy (és ez a jó döntés!) eljön hozzánk és bérel egy KISNAGY AUTÓT.

Persze, ha mi vagyunk a vendéglátók vagy a rokonok, akiknek nincs otthon felesleges autó a garázsban, lehetünk annyira figyelmesek és előrelátóak, hogy bérelünk a kedves rokonnak/barátnak egyet és ezzel megkönnyítjük a dolgát.

Sőt! még olyat is tehetünk - ha mondjuk nem tudunk kimenni érte a reptérre-, hogy rögtön úgy kérjük a verdát, hogy a reptéren várja készen a vendéget, benne a jópofa, gyors és segítőkész KISNAGY munkatárssal.

Van nekem a Miki haverom például, aki Londonban él. Évente kb. 4-5 alkalommal repül haza a szüleit meglátogatni. Itthon várja a muter meg a fater, de azzal az egy kocsival még a fater jár a munkába, így várhatna estig a kis piros Suzukira vagy mehetne  tömegközlekedéssel, hogy elintézze a dolgait vagy találkozzon ezzel-azzal. 

Korábban mindig nagy volt a feszkó, mert azon alkudoztak az öreggel, hogy most ki is vigye a Suzukit, kinek kell jobban. Aztán úgy döntött az én drága Miki haverom, hogy nem éri meg ez a nyűglődés, inkább bérel tőlünk. 

Most már ha hazajön, előbb engem hív, hogy kéne a kocsi, csak azután a mutert, hogy mit főzzön és mikor érkezik, merthogy a reptérre visszük neki a kocsit rögtön.

Tehát az én tapasztalataimalapján is valóban kijelenthető: autót bérelni sokkal egyszerűbb és kényelmesebb, mint a családot vigyázzba állítani itthon, hogy minden programunk beleférjen az időnkbe. Próbáljátok ki legalább egyszer és meglátjátok, hogy igazam van!

Kövessetek minket a Facebookon és nézzétek meg a weboldalon a bérelhető autóinkat!

Cégadatok:

Cégnév: Fox Professional Kft.
Székhely: 2234 Maglód, Pasteur Lajos utca 45.
Posta Cím: 1162 Budapest, Szlovák út 79/B
Telefon: +36-20-474-07-12
E-mail: foxprofessionalkft@gmail.com
Adószám: 23702734-2-13
Céget bejegyző bíróság neve: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 13-09-152098
Impresszum

Elérhetőségeink: