Milyen esetekben érdemes motor bérlés mellett döntenie?

Most szerezte meg motoros jogosítványát és szeretné kipróbálni, milyen érzés az utakat szelni? Nem baj, ha nem tud azonnal járművet vásárolni, béreljen motort tőlünk!

Esetleg alkalmi motoros? Évente egyszer-kétszer ül motorkerékpárra? Úgy gondolja, nem éri meg fenntartani egy motort? A motor bérlés ebben az esetben is kiváló megoldás kínál, jól karbantartott motorkerékpárjaink csak Önre várnak, hogy elvihessék a régóta tervezett motoros körútra, akár külföldre is!

Ha tapasztalt, régi motoros és szeretne egyet nosztalgiázni, nincs miért aggódnia, a motor bérlés tökéletes megoldás lehet egy nagyszerű délutánhoz!

Bizonytalan, hogy vegyen-e motort magának? Esetleg jelenleg nem tud beruházni egyre? Ne csüggedjen, nálunk adott a lehetőség, béreljen motort!

Nálunk minden motoros megtalálja az ideális járművet, ne habozzon felkeresni bennünket! Tapasztalt csapatunk segít kiválasztani a megfelelő motort, és szívesen ad tanácsot utazással és felszereléssel kapcsolatban is. Válassza a motor bérlés lehetőségét és keressen bennünket bizalommal!

Cégadatok:

Cégnév: Fox Professional Kft.
Székhely: 2234 Maglód, Pasteur Lajos utca 45.
Posta Cím: 1162 Budapest, Szlovák út 79/B
Telefon: +36-20-474-07-12
E-mail: foxprofessionalkft@gmail.com
Adószám: 23702734-2-13
Céget bejegyző bíróság neve: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 13-09-152098
Impresszum

Elérhetőségeink: