Béreljen autót vidéki utazásához!

Sokan azt gondolják, hogy autót bérelni még mindig sokkal drágább, mint tömegközlekedéssel eljutni valahová. Vannak azonban olyan vidéki települések, melyekhez elég bonyolult tömegközlekedési eszközökkel eljutni, sok átszállás szükséges és a jegyárak jóval drágábbak, mintha személygépjárművel közelítenénk meg az úti célt.

Magyarországon számos olyan eldugott kis falu van, ami valamiről különleges, azonban ritkán jár a közelében tömegközlekedési eszköz, elzárva ezzel a turisták útját. Ilyen esetben szerencsésebb bérelt autóval megközelíteni a kisebb falvakat és olyan műemlékekre, templomokra, egyedi dolgokra bukkanni, amelyek létezéséről más esetben nem is tudnánk.

Az autóbérlés ma már kedvező áron elérhető bárki számára, aki szeretné megismerni országa eldugott, különleges tájait, ahová csak autóval tud eljutni! Válasszon Ön is bérelhető gépjárműveink közül, akár nagyobb társaság részére is! Nálunk a kényelem és a minőség egyaránt fontos, így bérelhető autóink minden igénynek megfelelnek! Keressen minket bizalommal!

Cégadatok:

Cégnév: Fox Professional Kft.
Székhely: 2234 Maglód, Pasteur Lajos utca 45.
Posta Cím: 1162 Budapest, Szlovák út 79/B
Telefon: +36-20-474-07-12
E-mail: foxprofessionalkft@gmail.com
Adószám: 23702734-2-13
Céget bejegyző bíróság neve: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 13-09-152098
Impresszum

Elérhetőségeink: