Tervezze meg a gondtalan családi nyaralást!

Szeretne egy igazi autós családi nyaralást? Helyszűke miatt azonban nem tudja, hogyan kellene ezt kivitelezni? Mi segítünk Önnek, hogy a kirándulás megszervezésekor a megfelelő méretű autó legyen a legkisebb gondja!

Béreljen nálunk családi autót, amivel a kiruccanás felhőtlenül, és zökkenőmentesen zajlik. Nálunk nincs meghatározva, hogy meddig lehet Önnél a bérelhető jármű, és a kaucióval sem kell bíbelődni. Olcsó bérautóink az egyedi igények beteljesítésére is alkalmasak, a nyaraláson felhőtlenül érezzék magukat, kikapcsolódjanak, hiszen mindenki megérdemli a feltöltődést!

Szánjon Ön is időt a nyaralásra, szerettei örülni fognak a közös kirándulásnak, ahol igazi élményekkel gazdagodhatnak! Az autó bérlés egyik legnagyobb előnye, hogy nem szükséges igazodni, senki nem mondja meg, hogy mikor lehet, és mikor nem lehet megállni, mint az autóbuszos utazásoknál.

Váltson Ön is a kényelmesebb megoldásra! Döntsön nyaralásakor az autó bérlés mellett, ami azon kívül, hogy praktikus, még gyorsabb is!

Böngésszen weboldalunkon különböző autóink között! Lépjen kapcsolatba velünk, kollégáink készségesen állnak az Ön rendelkezésére!

Cégadatok:

Cégnév: Fox Professional Kft.
Székhely: 2234 Maglód, Pasteur Lajos utca 45.
Posta Cím: 1162 Budapest, Szlovák út 79/B
Telefon: +36-20-474-07-12
E-mail: foxprofessionalkft@gmail.com
Adószám: 23702734-2-13
Céget bejegyző bíróság neve: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 13-09-152098
Impresszum

Elérhetőségeink: