A kisteherautó bérlés segítségével Ön osztja be az idejét!

kisteherautó bérlés

Autóbérlésre sok esetben szükség lehet, de ez nem mindig jelenti azt, hogy a személyautó felel meg a céloknak. A kisteherautó bérlés azok számára jelent ideális megoldást, akik szállítani, fuvarozoni akarnak. Ez lehet bútor, lehet valamilyen áru. Költözni is egy kisteherautóval érdemes, ha nincs megfelelő méretű személygépjármű a pakoláshoz.

A kisteherautó bérlést tehát ideiglenes, átmeneti megoldásnak ajánljuk akkor, ha pár napra, hétre kell egy jármű, amit nem személyszállításra, utazásra használnak, hanem különböző nagyobb dolgok szállítására.

Ez a legegyszerűbb módja annak, hogy kivitelezze a terveit, különösen akkor, ha nemcsak egy fordulónyi utat kell megtennie. Ha egy cég szolgáltatásait veszi igénybe, akkor számolnia kell a borsos árakkal, a magas órabérekkel és akkor még nem is beszéltünk a sok helyen előforduló rejtett költségekről. Nálunk viszont nem kell ilyenekkel számolnia.

Forduljon hozzánk bizalommal és vegye igénybe kisteherautó bérléssel kapcsolatos szolgáltatásainkat! Béreljen minimum egy napra járművet és ossza be az idejét a saját belátása és igényei szerint! A részletekről szívesen tájékoztatjuk a megadott elérhetőségeink egyikén!

Cégadatok:

Cégnév: Fox Professional Kft.
Székhely: 2234 Maglód, Pasteur Lajos utca 45.
Posta Cím: 1162 Budapest, Szlovák út 79/B
Telefon: +36-20-474-07-12
E-mail: foxprofessionalkft@gmail.com
Adószám: 23702734-2-13
Céget bejegyző bíróság neve: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 13-09-152098
Impresszum

Elérhetőségeink: