A furgon kölcsönzés rendezvényre is nélkülözhetetlen!

A rendezvényszervezés számos feladattal jár, hiszen rengeteg mindenről kell gondoskodni ahhoz, hogy egy eseményt tető alá hozzanak. Az ételek, a helyszín, a dekoráció, a vendégek és a programok is mind a listán vannak. Egy helyszínen általában nincs meg minden szükséges dolog, sok mindent szállítani kell, ehhez pedig jól jön, ha a rendezvényszervező cég autókölcsönzővel is együttműködik.

Furgon kölcsönzéssel sok mindent ki lehet váltani és egyszerűen intézni a szállítást. Egy megfelelő méretű furgonba számos szükséges eszköz befér. Ha az eseményre sok élő virágot rendeltek, a furgonban nem fognak összetörni. Ha az ételt egy másik helyről szállítják, akkor a catering cég számára is ideális a furgon kölcsönzése. Ha szükség van rendezvénybútorokra, dekorációra, azoknak a helyszínre szállítását is le lehet bonyolítani furgonnal.

Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat furgon kölcsönzéssel kapcsolatban! Ha kedvező áron szeretne furgont bérelni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és tegye gördülékenyebbé a szervezést!

Cégadatok:

Cégnév: Fox Professional Kft.
Székhely: 2234 Maglód, Pasteur Lajos utca 45.
Posta Cím: 1162 Budapest, Szlovák út 79/B
Telefon: +36-20-474-07-12
E-mail: foxprofessionalkft@gmail.com
Adószám: 23702734-2-13
Céget bejegyző bíróság neve: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 13-09-152098
Impresszum

Elérhetőségeink: