Autóbérlés az ügyfeleknek is

Egy külföldi partnerekkel dolgozó vállalkozás életében nem ritka, hogy partnerek érkeznek konferenciára, továbbképzésre vagy workshopra, és az országban töltenek hosszabb-rövidebb időt. Az együttműködés ideje alatt szükségük lesz arra is, hogy gyorsan és könnyen eljussanak a találkozókra, megbeszélésekre.

Az ideális megoldás ilyenkor az autóbérlés. Autót bérelni sokkal jobban megéri, mint állandóan a taxira várni vagy a tömegközlekedés szeszélyére bízni a vendéget. Válassza a legjobb megoldást, béreljen autót a külföldi kollégák számára, és tegye számukra kényelmesebbé az utazást!

A bérelt autó segítségével mindenki magabiztosabbnak érezheti magát, amikor a volánnál ül és ő vezeti az autót, egy GPS segítségével pedig egy idegen városban is bárhová gyorsan oda lehet találni.

Keressen minket és válasszon bérautóinkból a kényelmes és gyors utazás érdekében! Autóparkunk karbantartott, minőségi járműveket kínál különböző típusokban, Önnek csak választania kell! Kérdéseivel bátran forduljon munkatársainkhoz!

Cégadatok:

Cégnév: Fox Professional Kft.
Székhely: 2234 Maglód, Pasteur Lajos utca 45.
Posta Cím: 1162 Budapest, Szlovák út 79/B
Telefon: +36-20-474-07-12
E-mail: foxprofessionalkft@gmail.com
Adószám: 23702734-2-13
Céget bejegyző bíróság neve: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 13-09-152098
Impresszum

Elérhetőségeink: