Bérelt autó előnyei a sajáttal szemben

Ha csak alkalmanként van szüksége autóra, felesleges lenne beruháznia egy járműre. Az autóbérlés sokkal jobban megéri, még akkor is, ha nyaralni megyünk, jól jöhet egy hosszabb vonatút, esetleg drága repülőút helyettesítésre is bizonyos esetekben.

Milyen előnyünk származhat az autóbérlésből?

  • Nem kell járulékos költségekkel számolnunk: nem kell fizetnünk a gépjármű-felelősségbiztosítást, hiszen bérlés esetén ezt a költséget a bérbeadó cég állja.
  • Nincs szükség az autó tisztítására vagy lemosására: az autókölcsönzőből elhozott autók garantáltan makulátlanok, kívül-elül gondosan karbantartott és takarított gépjárművek.
  • Nem kell szervizről gondoskodnunk: a rendszeres ellenőrzést a bérbeadó cég állja, gondoskodva így a tökéletes állapotú autóról.
  • Bármilyen autót bérelhet, tetszés szerint minden alkalommal másikat használhat. Így többféle vezetési élményt is megtapasztalhat.
  • A bérelt autók felszereltsége (extrái) tetszés szerint választhatók, így biztosak lehetünk benne, hogyha GPS-szel rendelkező vagy légkondis autót szeretnénk használni, akkor olyat is kapunk.

Amennyiben minőségi, jó állapotú autót szeretne bérelni, a legjobb helyen jár! Tájékozódjon weboldalunkon, vagy keressen bennünket elérhetőségeinken akár már ma!

Cégadatok:

Cégnév: Fox Professional Kft.
Székhely: 2234 Maglód, Pasteur Lajos utca 45.
Posta Cím: 1162 Budapest, Szlovák út 79/B
Telefon: +36-20-474-07-12
E-mail: foxprofessionalkft@gmail.com
Adószám: 23702734-2-13
Céget bejegyző bíróság neve: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 13-09-152098
Impresszum

Elérhetőségeink: