Költözéshez bérelj autót

A múltkor az egyik haverom megkért, hogy segítsek a költözésben, mert hát kicsi lett az albérlet. Úgy kicsi, hogy másnak kellett… de ezt hagyjuk. Nem akart költöztetőket hívni, mert nincs is eleresztve, meg pakolni Ő is tud, csak éppen autója nincs hozzá. Mármint van neki az a vagány kis Corsa, de azzal ugye egész nap foroghattunk volna, mint a mérgezett egér. És ha az én - ki se mondom, milyen - verdámat még hozzá is csaptuk volna, akkor is csak szívattuk volna magunkat álló nap.

Mondtam Neki, hogy jöjjön be a telepre és válasszon egy furgont aztán csapassuk!

Mivel király ötlet volt-  nyilván, én találtam ki! - jött is, választott is.

Kocsiba be, ablakot le… Átmentünk hozzá. Összepakoltuk a maradékot, ami még volt és elkezdtük okosan kihordani a furgonba. Előbb a dobozokat, a nem törékenyeket, a bútorokat (nem volt sok, meg olyan kisebbek is- asztal, szék, komód, tv állvány, ilyesmi), aztán a maradék szemeteszsákos. De jó sok hely volt, nem nagyon kellett a matek meg a tetrisz. 

Egy körben megoldottuk a témát ketten. Így megy ez haverok között. 

Visszavittük a telepre a furgont, bepattantunk a Corsa-ba és délutánra már otthon is voltunk, mármint az új albérletbe. Ott aztán felpattintottuk a sört és ledobtuk magunkat a meccs elé a dobozok tetjére… 

Szóval a lényeg annyi, hogy ha van egy jó haverod vagy faterod vagy akárkid - olyan, mint én, aki segít pakolni - és költöznöd kell, akkor felesleges ám úgy túlagyalni a dolgot. Az csak megárt! Költöztetőkkel egyezkedni, időpontra várni vagy szívességeket kérni, nagy pénzeket kidobálni az ablakon. Áhhh… nem kell a nyűg! 

Csak eljössz hozzánk a telepre és választasz egy akkora kocsit, amibe befér a cuccod. És tuti találsz akkorát! A kocsik nálunk patent állapotban is vannak természetesen, vágod!, nem rohad le az út szélén! Kifizetsz érte 1 napi bérleti díjat és meg is van. 

Semmi para, semmi stressz! 


 

Költözéshez bérelj autót

1. Válassz telephelyet

2. Válassz kisteherautó/furgon méretet! Bizonytalan vagy? Csörögj ránk, segítünk! 

>>> KISTEHERAUTÓ KÍNÁLATUNK: https://kisnagyautoberles.hu/budapest/kisteherautok

3. Döntsd el, hány napra van rá szükséged (dobozok és bútorok mennyisége + segítők száma)! 

4. Hívd fel Annát, és egyeztessetek!

Cégadatok:

Cégnév: Fox Professional Kft.
Székhely: 2234 Maglód, Pasteur Lajos utca 45.
Posta Cím: 1162 Budapest, Szlovák út 79/B
Telefon: +36-20-474-07-12
E-mail: foxprofessionalkft@gmail.com
Adószám: 23702734-2-13
Céget bejegyző bíróság neve: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 13-09-152098
Impresszum

Elérhetőségeink: