Síeljen bérelt autóval!

A téli kikapcsolódások egyik legjellemzőbb típusa a kellemes aktív pihenés, a síelés, amely családdal és barátokkal egyaránt felejthetetlen élményeket tartogat, legyen szó egy hosszúhétvégéről vagy hosszabb kiruccanásról.

 A síelés szervezése során számos meghatározó szempontot kell figyelembe venni, melyek közül az egyik legfontosabb az utazás szervezése, hiszen a kényelem és a gyorsaság elengedhetetlen egy kellemes kikapcsolódás során. Utazás tekintetében az autós közlekedés bizonyul a legjobb választásnak, hiszen gyors, gazdaságos és komfortos a csomagszállítás szempontjából is, azonban amennyiben nem rendelkezünk saját gépjárművel, valamint az adott időpontban nem áll rendelkezésünkre, a legkézenfekvőbb megoldást az autóbérlés kínálja.

Cégünk széles autókínálattal várja érdeklődőit, melyek között számtan típus megtalálható, továbbá válogathat felszereltség vagy férőhely szerint is, így biztosan megtalálja az Ön számára ideális megoldást, hogy igazán kellemesen teljen a síelés és a kikapcsolódás!

Tekintse meg weboldalunk kínálatát, valamint bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és bérlejen autót tőlünk!

Cégadatok:

Cégnév: Fox Professional Kft.
Székhely: 2234 Maglód, Pasteur Lajos utca 45.
Posta Cím: 1162 Budapest, Szlovák út 79/B
Telefon: +36-20-474-07-12
E-mail: foxprofessionalkft@gmail.com
Adószám: 23702734-2-13
Céget bejegyző bíróság neve: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 13-09-152098
Impresszum

Elérhetőségeink: