Ne vásároljon, béreljen!

Ha vállalkozásában csak időnként van szükség kisteherautóra, furgonra, kímélje meg magát a felesleges kiadásoktól! Vegye igénybe cégünk szolgáltatásait, hogy elkerülhesse az autó tárolásával és fenntartásával járó anyagi terheket!

Egy bérautó használatával nem csupán a már felsorolt előnyök járnak, hiszen nem Önnek kell szervizbe vinnie a járművet, nem kell törődnie az olajcserével, fékbetétekkel, a téli gumi megvásárlásával és felszerelésével, nem beszélve arról, hogy mennyi egyéb célra fordíthatja azt a pénzt, amit a gépjármű vásárlására költött volna.

Ha nincsen minden nap szüksége járműre, béreljen tőlünk jó állapotú, megbízható furgont, kisteherautót, személygépjárművet vagy akár robogót olcsón, gyorsan, egyszerűen! Nálunk a legjobb helyen jár! Nincs is másra szüksége, csupán érvényes személyi igazolványára, lakcímkártyájára és jogosítványára. Válassza ki széles kínálatunkból az Önnek tetsző és megfelelő, akár klímával ellátott járművet, és vegye bérbe pontosan annyi időre, amennyire szüksége van rá!

Nézzen körül weblapunkon, és kérdéseivel keressen minket bátran elérhetőségeinken!

Cégadatok:

Cégnév: Fox Professional Kft.
Székhely: 2234 Maglód, Pasteur Lajos utca 45.
Posta Cím: 1162 Budapest, Szlovák út 79/B
Telefon: +36-20-474-07-12
E-mail: foxprofessionalkft@gmail.com
Adószám: 23702734-2-13
Céget bejegyző bíróság neve: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 13-09-152098
Impresszum

Elérhetőségeink: