Járja be az országot bérelt autóval!

Hazánk rengeteg csodát rejt, amivel Önnek is érdemes megismerkednie, de valljuk meg, a tömegközlekedés nehézkes és a poggyász szállítása is gondot tud okozni. De nincs autója? Nem lehet akadály!

Autóbérléssel minden megoldható! Akár egy pár napos utazásról, akár az egész ország bejárásáról van szó, bérelhető autóink a rendelkezésére állnak! Tervezze meg útját, vagy egyszerűen csak vágjon neki a világnak, és élvezze ki, hogy mindenhol éppen annyi időt tölthet el, amennyit Ön szeretne, hiszen nincs menetrendekhez kötve!

Ne hurcolja magával egész nap a csomagját, ha egyszer ott az autó! Aki gyakran utazik busszal, vonattal, pontosan tudja, hogy mennyire zavaró tud lenni egy nagy hátizsák, miközben éppen egy múzeumban szeretnénk művelődni, vagy egy kulturális fesztiválon sodródni a tömeggel. Ne cipekedjen feleslegesen, hanem használja ki az autóbérlés előnyeit!

Szeretne többet megtudni ajánlatainkról és az autóbérlésről? Akkor ne habozzon, keressen fel minket, és együtt lehetővé tesszük, hogy gondtalanul élvezhesse álmai utazását!

Cégadatok:

Cégnév: Fox Professional Kft.
Székhely: 2234 Maglód, Pasteur Lajos utca 45.
Posta Cím: 1162 Budapest, Szlovák út 79/B
Telefon: +36-20-474-07-12
E-mail: foxprofessionalkft@gmail.com
Adószám: 23702734-2-13
Céget bejegyző bíróság neve: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 13-09-152098
Impresszum

Elérhetőségeink: