Béreljen járművet a szilveszteri utazáshoz autókölcsönzőből!

Egyre divatosabb a decemberi ünnepeket otthonunktól távol tölteni. Sokan döntenek úgy, hogy nem sütnek, főznek vagy szerveznek összejövetelt, hanem elutaznak valahová és ott ünnepelnek. Akik így döntenek, azoknak nincs gondjuk semmire, csak arra, hogy jól érezzék magukat. Ha idén Ön is így szeretne tenni, könnyítse meg még egy dologgal az év végi ünneplést, és béreljen járművet autókölcsönzőből!

Keresse fel bizalommal autókölcsönzőnket, és foglaljon le időben egy járművet! Ha úgy dönt, hogy kihagyja a tömegközlekedést és inkább bérelt autóval indul el a szállásra, ahol a szilvesztert tölti, szívesen segítünk.

Jól karbantartott járműveket bérelhet autókölcsönzőnkből, sokféle modell közül válogathat a társaság létszámának megfelelően, és nem kell irreális összegeket sem kifizetnie napi díjra! Spórolja meg az utazással járó idegeskedést, és utazzon kényelmesen bérelt autóban oda-vissza!

Lépjen kapcsolatba autókölcsönzőnk munkatársaival, és érdeklődjön bátran a bérlés feltételeiről! Foglaljon minél előbb, és utazzon kényelmesen!

Cégadatok:

Cégnév: Fox Professional Kft.
Székhely: 2234 Maglód, Pasteur Lajos utca 45.
Posta Cím: 1162 Budapest, Szlovák út 79/B
Telefon: +36-20-474-07-12
E-mail: foxprofessionalkft@gmail.com
Adószám: 23702734-2-13
Céget bejegyző bíróság neve: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 13-09-152098
Impresszum

Elérhetőségeink: