Autóbérlés zenekaroknak

Fellépések, koncertek, stúdiófelvétel? Mi ezekben a közös? Mindegyiken ott kell lennie a zenekar tagjainak, na meg valamennyi hangszernek és technikai felszerelésnek. Egy zenekar élete bizony jórészt az utazásról szól, legyen szó belföldi turnéról vagy külföldi vendégszereplésről, ezek az események precíz szervezést és állandó hangszerszállítást jelentenek.

Sok zenekar azonban nem rendelkezik saját járművel. Azonban erre is van kedvező és állandó megoldás! Vessen véget a procedúráknak és béreljen autót zenekara számára az utazásokhoz, szállításhoz. Cégünk kiváló lehetőséget biztosít kisteherautók és furgonok bérlésére is.

Gépparkunkban kizárólag ellenőrzött állapotú, jól felszerelt és megbízható járművek sorakoznak, melyek kaució ellenében, kedvező áron bérelhetők.

Fontolja meg az autókölcsönzés lehetőségét, és engedje, hogy levegyük válláról ezt a terhet! Mi adjuk az autót, hogy Ön a fontos dolgokra koncentrálhasson! Egyedi igényeivel és felmerülő kérdéseivel bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Cégadatok:

Cégnév: Fox Professional Kft.
Székhely: 2234 Maglód, Pasteur Lajos utca 45.
Posta Cím: 1162 Budapest, Szlovák út 79/B
Telefon: +36-20-474-07-12
E-mail: foxprofessionalkft@gmail.com
Adószám: 23702734-2-13
Céget bejegyző bíróság neve: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 13-09-152098
Impresszum

Elérhetőségeink: