Autóbérlés költözéshez

A költözés mindig nagy stresszel, kimerítő és kellemetlen tennivalók sorozatából áll, melyeket igyekszik mindenki a legjobban tolerálni és a leggyorsabban elintézni. Akadnak olyan esetek, hogy nincs szükség nehéz és nagyméretű bútorok tömeges szállítására, csupán dobozokról, zsákokról és egyéb kisebb csomagokról van szó. Ezekben az esetekben a szállítás nem kell, hogy komoly kihívásnak bizonyuljon.

Ha azonban nagyméretű vagy súlyos bútorokat, berendezési tárgyakat is szállítani kell, szükség van egy tehergépkocsira a költözködéshez, amelybe befér minden holmi. Ha szeretné megkönnyíteni a költözéssel járó szállítást, tekintse meg kínálatunkat, melyben biztosan megtalálja az Ön számára legideálisabb méretű járművet. Széles kínálatukban számos nagyobb méretű autót talál, amely rakodóterében kényelmesen elhelyezhető megannyi csomag. Ezek a járművek alkalmasak lehetnek magánszemélyek költözéséhez, vagy akár üzlethelyiségek árukészletének átköltöztetéséhez is.

Tekintse meg kínálatunkat és béreljen nálunk autót, megkönnyítve ezzel a költözés stresszes folyamatát! További információkért forduljon hozzánk bizalommal és készséggel állunk rendelkezésére!

Cégadatok:

Cégnév: Fox Professional Kft.
Székhely: 2234 Maglód, Pasteur Lajos utca 45.
Posta Cím: 1162 Budapest, Szlovák út 79/B
Telefon: +36-20-474-07-12
E-mail: foxprofessionalkft@gmail.com
Adószám: 23702734-2-13
Céget bejegyző bíróság neve: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 13-09-152098
Impresszum

Elérhetőségeink: