Autóbérlés hangszerszállításhoz

Manapság a populáris kultúra mindennapos részét képezik a különböző típusú zenei fesztiválok, klub koncertek és egyéb szórakoztató rendezvények, melyek országszerte várják az érdeklődőket különböző stílusokban. Az ilyen események nem csupán a közönségnek kínálnak kikapcsolódási alkalmakat, de változatos fellépési lehetőségeket biztosítanak a kisebb-nagyobb zenekarok számára is, hogy megmutathassák tudásukat a szakma képviselői és a nagyérdemű számára.

A különböző események, fesztiválok az ország minden területén, egész évben rendszeresen zajlanak, ezáltal a zenekaroknak folyamatosan utazniuk kell és a felszerelést is megfelelő módon szállítaniuk kell, amelyhez ideális jármű szükséges. Amennyiben nem áll rendelkezésre magán gépjárművel szállítani a hangszereket és a felszereléseket az autóbérlés a legoptimálisabb megoldás mindenki számára, hiszen ezzel biztosítva van az értékes hangszerek biztonságos körülmények közötti utaztatása.

Cégünk különböző méretű autókat kínál zenekarok számára, melyek kellően nagyméretű rakodótérrel rendelkeznek hangszerek szállításához. Tekintse meg weboldalunk kínálatát és válogasson igényeinek megfelelően, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Cégadatok:

Cégnév: Fox Professional Kft.
Székhely: 2234 Maglód, Pasteur Lajos utca 45.
Posta Cím: 1162 Budapest, Szlovák út 79/B
Telefon: +36-20-474-07-12
E-mail: foxprofessionalkft@gmail.com
Adószám: 23702734-2-13
Céget bejegyző bíróság neve: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 13-09-152098
Impresszum

Elérhetőségeink: