Az autókölcsönzés ma már nem luxus!

Utazhat egyedül, vagy a nagycsaláddal, mi mindenre kínálunk megfelelő megoldást. Sokan gondolják úgy, hogy az autóbérlés nem éri meg, de ez nem igaz. Figyelembe véve a mai felnőtt utazási árakat, ugyanannyi pénzből komfortosan juthat el a célállomásra az autókölcsönzés által, megkötések nélkül.

Ha külföldi utat tervez a családjával és megbízható, kiváló állapotú gépkocsira van szüksége, amely biztosan nem hagyja cserben, akkor is jó döntés az autóbérlés, hiszen rendszeresen karbantartott autók állnak a rendelkezésére. A családi utazás sok szervezést kíván, ha tömegközlekedést használunk, gyerekekkel, nagy csomagokkal pedig még nehezebb megoldani, hogy minden átszállás problémamentes legyen. Egy bérelt autóval ezeket a gondokat is elfelejtheti, hiszen nem kell másokhoz igazodnia, kényelmesen utazhat, a saját tempójában.

Ha egy céges találkozóra menne egyedül egy másik megyébe, akkor is jobban megéri az autókölcsönzés mellett dönteni. A vonatozás vagy buszozás korántsem annyira kényelmes, mint egy bérelt autó, amivel akkor indul, amikor szeretne, nem kell fél órával előbb kint lennie az állomáson és gyorsan, megállás nélkül haladhat, így időt spórolunk Önnek.

Autóparkunk az Ön rendelkezésére áll, foglalja le autóját még ma!

Cégadatok:

Cégnév: Fox Professional Kft.
Székhely: 2234 Maglód, Pasteur Lajos utca 45.
Posta Cím: 1162 Budapest, Szlovák út 79/B
Telefon: +36-20-474-07-12
E-mail: foxprofessionalkft@gmail.com
Adószám: 23702734-2-13
Céget bejegyző bíróság neve: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 13-09-152098
Impresszum

Elérhetőségeink: