Spórolás és gyors utazás olcsó bérautó segítségével!

Autóval utazni nagyon kényelmes és gyors, sokszor azonban drága is. Egy bérautónak is meg kell fizetni az árát, azonban sokszor az autóbérlés nagyon is ideális megoldást nyújt. Az autóbérlés akkor jó megoldás, ha éppen nincsen saját autó, esetleg szervizben van vagy más használja, de ugyanakkor a tömegközlekedés sem nyújt megfelelő alternatívát. Egyes helyeken a buszok, vonatok ritkán járnak, sokat késnek, kényelmetlenek.

Forduljon hozzánk bizalommal és válasszon olcsó bérautóink közül! Miért költene feleslegesen nagy összegeket drága bérelhető járművekre, amikor mi verhetetlen áron kínálunk autókat? Több modell, tökéletesen karbantartott, tiszta és kényelmes, biztonságos autókat bocsátunk ügyfeleink rendelkezésére. Spóroljon az útiköltségeken, de ne spóroljon a kényelmen! Utazzon olcsó bérautóval komfortosan és érjen célba gyorsan, a megszokott, kellemes módon!

Bővebb információt szolgáltatásainkkal és olcsó bérautóinkkal kapcsolatban a honlapunkon található elérhetőségeink egyikén  kérhet tőlünk!

Cégadatok:

Cégnév: Fox Professional Kft.
Székhely: 2234 Maglód, Pasteur Lajos utca 45.
Posta Cím: 1162 Budapest, Szlovák út 79/B
Telefon: +36-20-474-07-12
E-mail: foxprofessionalkft@gmail.com
Adószám: 23702734-2-13
Céget bejegyző bíróság neve: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 13-09-152098
Impresszum

Elérhetőségeink: