Az autóbérlés Győrben is jó választás!

Autót rengeteg okból érdemes bérelni, ha a sajátja éppen szervizben van, de nem szeretne lemondani a kényelmes utazásról, vagy éppen máshogyan nem tudna eljutni a munkahelyére. De belföldi munkaügyi megbeszélések alkalmával, ha például az ország délkeleti részében kell konferencián részt vennie, jó ötlet az autóbérlés Győrben. Így nem a saját autójával kell átszelnie az országot, mégis minden eseményre időben odaérhet, a lehető legnagyobb kényelemben utazva.

Netán épp Ön vár fontos ügyfelet? Tegye még kellemesebbé az ottlétét, az autóbérlés Győrben minden igényét kielégíti, ráadásul így a megbeszélés után, kikapcsolódásképpen, könnyedén bejárható az egész város.

Válassza Ön is az autóbérlést Győrben, nálunk nem feláras ajánlat, hanem alapvető és ingyenes felszerelés a gyermekülés és a GPS navigáció is! Cégünknél elsődleges szempont ügyfeleink maximális elégedettsége, így szolgáltatásainkat igény szerint sofőrrel is kérheti. Ha bármilyen kérdése merülne fel, keressen minket elérhetőségeink egyikén!

Cégadatok:

Cégnév: Fox Professional Kft.
Székhely: 2234 Maglód, Pasteur Lajos utca 45.
Posta Cím: 1162 Budapest, Szlovák út 79/B
Telefon: +36-20-474-07-12
E-mail: foxprofessionalkft@gmail.com
Adószám: 23702734-2-13
Céget bejegyző bíróság neve: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 13-09-152098
Impresszum

Elérhetőségeink: