True love story, avagy bérelj autót KISNAGY AUTÓBÉRLÉS módra

True love story, 

avagy bérelj autót KISNAGY AUTÓBÉRLÉS módra

Ahogy tőlem megszoktátok most is hozok egy sztorit egy haveromról, akinek új csaja lett, és egy Mondeo-ról, ami elengedhetetlen része a történetnek. Nah meg így az is kiderül, hogy mi ihlette az KISNAGY AUTÓBÉRLÉS első Facebook nyereményjátékát!

Azt szerintem már lehet tudni rólam, hogy nem bírom a bénázást és azokat, akik túl sokat agyalnak a dolgokon. Én valahogy úgy vagyok ezzel, hogy döntsd el mit akarsz, aztán meg tegyél meg érte mindent! Ha egyszer ott van a lehetőség, ne bénázz, csináld! Egyszerűen ne kínlódj, cselekedj! Vágod, nem kell a dráma!

Általában a haverjaim is ilyenek, mert hát embert barátjáról… vagy kutyájáról?! Mindegy is!

De van nekem egy nagyon régi barátom. Még az általánosból. Taknyos kis nyomi korunk óta ismerjük egymást. Ha az embernek van egy ilyen régi jóbarátja, azt nem építi le csak azért, mert időnként túlagyalja a dolgokat, vagy előfordul, hogy nem elég határozott bizonyos szitukban.

Nah, hogy világos legyek: nem valami nagymenő a csajozás terén. Jó sok évig együtt volt egy lánnyal, de aztán annak vége lett. Utána kicsit meg volt zuhanva. Mármint úgy lelkileg, érted, kicsit be volt fordulva.

És aztán meg volt egy igen sz*r estéje - amit nem részleteznék -, a lényeg belőle annyi, hogy totálkár lett a verdája is.Csórit már az ág is húzta rendesen.

De végül minden rossznak vége lesz egyszer, vagyis hát eléred azt a szintet, ahonnan már csak felfelé vezethet az út, vagy mi?!

Így lett hát, hogy becsajozott az én drága barátom. Végre úgy tűnt, hogy rendeződnek a dolgai. 

Egy ideig csak itt-ott találkozgattak, meg vacsi, mozi, ilyenek. Nem derült ki, hogy a haveromnak nincs kocsija. Komolyan parázott, hogy kiderül. Folyton ilyeneket mondogatott:  “valljuk be, ma már elég ritka az a madár, aki 30 körül kocsi nélkül flangál”. Szerintem, persze nem kellett volna ennyire felfújnia.

Ezért hát jó baráthoz illően felajánlottam a segítségemet: jóóó, új kocsit nyilván nem vettem neki, de varázsoltam egy Mondeo-t a telepről minden egyes randi előtt. Aztán meg egy hónapra, amíg el nem intézte az új kocsit magának. 

Azóta már bevallotta a lánynak, hogy mi volt és hogy nem akart nagyon pancsernek tűnni, hogy még kocsija sincs, ezért bérelt autót a KISNAGY AUTÓBÉRLÉS szuper csapatától és a legjobb haverjától. 

Ha ciki, ha nem: azért a pasik egójának nem tesz jót a kocsi-nélküliség, ez tény, akárki akármit mond! Még ha valójában nem is ez az, ami igazán számít.

Szóval így és ezért is lett kitalálva a nyereményjáték: 

  • Azoknak szánjuk, akiknek éppen nincs-, vagy még nincs-, vagy már nincs autójuk, de igen fontos indokuk van rá, hogy legyen! (pl.: csajozni akar)
  • És mikor máskor, ha nem Valentin napon?! 
  • Mert mindenkinek könnyebb és jobb egy romantikus hétvége úgy, hogy nem azon kell agyalni: mikor jön a busz/a vonat és vihet-e még plusz egy bőröndöt.
  • És mert ennyire jófejek vagyunk, a kocsi mellé adjuk a legfontosabb kellékeket is, hogy tutira mindenki megkapja, amit akar.

Remélem, tetszett ez a poszt és ha szükségetek lenne bármikor akár csajozáshoz, akár másért egy autóra, minket választotok majd a KISNAGY AUTÓBÉRLÉSNÉL.

Addig is kövessetek minket Facebook-on és nézegessétek a weboldalunkon az ajánlataikat.

Cégadatok:

Cégnév: Fox Professional Kft.
Székhely: 2234 Maglód, Pasteur Lajos utca 45.
Posta Cím: 1162 Budapest, Szlovák út 79/B
Telefon: +36-20-474-07-12
E-mail: foxprofessionalkft@gmail.com
Adószám: 23702734-2-13
Céget bejegyző bíróság neve: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 13-09-152098
Impresszum

Elérhetőségeink: