Béreljen autót esküvőre vendégeinek!

Az esküvői szokások, és igények napjainkban igen sokszínűek lehetnek, amely elsősorban a változatos lehetőségeknek köszönhető, ezáltal igen gyakori, hogy egy-egy esküvői helyszín távol esik a lakhelytől, valamint a szertartás és a lakodalom helyszíne között jelentős a távolság. A násznép kényelmes, praktikus és gyors utaztatása érdekében autókra van szükség, melyek segítségével hatékonyan és gördülékenyen zajlanak az események.

Előfordulhat, hogy az esküvőszervezés során találkozunk azzal a problémával, hogy a családban és baráti körben nem áll rendelkezésre elegendő mennyiségű és férőhellyel rendelkező személygépjármű, melynek következtében gazdaságos és minden igényt kielégítő megoldásra van szükség, azaz az autóbérlés tökéletes választás lehet! A szükséges mennyiségű bérelt autók megkönnyítik és zavartalanná tehetik a nagy napot, hogy kizárólag az ünneplésről és az örömről szóljon az esemény!

Béreljen autót esküvőjére vendégei részére és élvezze gondtalanul élete egyik legemlékezetesebb napját! Tekintse meg autóparkunkat, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

Cégadatok:

Cégnév: Fox Professional Kft.
Székhely: 2234 Maglód, Pasteur Lajos utca 45.
Posta Cím: 1162 Budapest, Szlovák út 79/B
Telefon: +36-20-474-07-12
E-mail: foxprofessionalkft@gmail.com
Adószám: 23702734-2-13
Céget bejegyző bíróság neve: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 13-09-152098
Impresszum

Elérhetőségeink: