Szolgáltatásaink

 
 
Kiszállítás Budapesten belül illetve a repülőtérre (BUD) munkaidőben (h-p 7:00-18:00)

7 nap bérlés felett: ingyenes
Kiszállítás Budapesten belül illetve a repülőtérre (BUD) munkaidőben (h-p 7:00-18:00)

7 nap bérlés alatt: 3000 Ft / alkalom
Kiszállítás Budapesten illetve a repülőtérre (BUD) munkaidőn kívül (h-p 18:00-07:00, sz-v 0:00-24:00)

7 nap bérlés felett: 3000 Ft / alkalom
Kiszállítás Budapesten illetve a repülőtérre (BUD) munkaidőn kívül (h-p 18:00-07:00, sz-v 0:00-24:00)

7 nap bérlés alatt: 5000 Ft / alkalom
 
  • Szolgáltatásaink rendelkezésre állás, és külön egyeztetés szerint érhetőek el, foglaltságtól függően.

Spórolás és gyors utazás olcsó bérautó segítségével!

olcsó bérautóAutóval utazni nagyon kényelmes és gyors, sokszor azonban drága is. Egy bérautónak is meg kell fizetni az árát, azonban sokszor az autóbérlés nagyon is ideális megoldást nyújt. Az autóbérlés akkor jó megoldás, ha éppen nincsen saját autó, esetleg szervizben van vagy más használja, de ugyanakkor a tömegközlekedés sem nyújt megfelelő alternatívát. Egyes helyeken a buszok, vonatok ritkán járnak, sokat késnek, kényelmetlenek.

Forduljon hozzánk bizalommal és válasszon olcsó bérautóink közül! Miért költene feleslegesen nagy összegeket drága bérelhető járművekre, amikor mi verhetetlen áron kínálunk autókat? Több modell, tökéletesen karbantartott, tiszta és kényelmes, biztonságos autókat bocsátunk ügyfeleink rendelkezésére. Spóroljon az útiköltségeken, de ne spóroljon a kényelmen! Utazzon olcsó bérautóval komfortosan és érjen célba gyorsan, a megszokott, kellemes módon!

Bővebb információt szolgáltatásainkkal és olcsó bérautóinkkal kapcsolatban a honlapunkon található elérhetőségeink egyikén kérhet tőlünk!

Béreljen járművet a szilveszteri utazáshoz autókölcsönzőből!

Egyre divatosabb a decemberi ünnepeket otthonunktól távol tölteni. Sokan döntenek úgy, hogy nem sütnek, főznek vagy szerveznek összejövetelt, hanem elutaznak valahová és ott ünnepelnek. Akik így döntenek, azoknak nincs gondjuk semmire, csak arra, hogy jól érezzék magukat. Ha idén Ön is így szeretne tenni, könnyítse meg még egy dologgal az év végi ünneplést, és béreljen járművet autókölcsönzőből!.

Keresse fel bizalommal autókölcsönzőnket, és foglaljon le időben egy járművet! Ha úgy dönt, hogy kihagyja a tömegközlekedést és inkább bérelt autóval indul el a szállásra, ahol a szilvesztert tölti, szívesen segítünk.

Jól karbantartott járműveket bérelhet autókölcsönzőnkből, sokféle modell közül válogathat a társaság létszámának megfelelően, és nem kell irreális összegeket sem kifizetnie napi díjra! Spórolja meg az utazással járó idegeskedést, és utazzon kényelmesen bérelt autóban oda-vissza!

Lépjen kapcsolatba autókölcsönzőnk munkatársaival, és érdeklődjön bátran a bérlés feltételeiről! Foglaljon minél előbb, és utazzon kényelmesen!

Teljesítse plusz megrendeléseit az ünnepi időszakban is sikeresen bérelhető furgonnal!

A december igazán nyüzsgő időszak azok számára, akik a kereskedelemben tevékenykednek. Ilyenkor nagyszerű lehetőség adódik arra, hogy a profitot növeljék, új vásárlókat szerezzenek a cégek. A karácsonyi időszakban az emberek többet költenek, megnövekszik a megrendelések, eladások száma is.

Előfordulhat, hogy szüksége van egy kis segítségre, mert a meglévő gépparkkal nem bírja a megnövekedett terhelést? Ha a válasza igen, keressen minket bizalommal, és érdeklődjön bérelhető furgonjainkról! Amennyiben bérelhető furgont keres, akárcsak a karácsonyi időszakra is, örömmel segítünk Önnek!

Több árut kell szállítania, mint máskor, nem férnek be a saját járművébe a megrendelések? Többet kell dolgoznia, de ezt nem tudja teljesíteni, ha nincsenek meg hozzá a megfelelő eszközei? Tőlünk megbízható, jól karbantartott, változatos típusú bérelhető furgonokat igényelhet, kedvező áron! Használja ki a lehetőséget, és profitáljon belőle!

Megadott elérhetőségeinken mindent megtudhat bérelhető furgonjainkról, keressen minket bátran!