Költöznie vagy szállítania kell? Segítünk!

Mazda MPV 2.0 Diesel 7 Személyes KLÍMÁS
2015-08-05
A hétvégi kirándulás mindenkinek jár
2015-09-14

Költöznie vagy szállítania kell? Segítünk!

Mindenki életében előállhatnak olyan szituációk, amikor nagy teherbírású, jól pakolható járművekre van szükség, azonban sem saját, sem közvetlen környezetünk tulajdonában nincs ilyen. Akár költözésről, akár szállításról legyen szó, autóparkunkban fellelhető kistehergépjárműveket készséggel bocsátjuk az Önök rendelkezésére – éjjel-nappal!

 

A lehető leghamarabb kell költöznie, ehhez pedig szüksége lenne egy megfelelő méretű járműre? Biztonságosan és kényelmesen szeretné szállítani frissen vásárolt, nagy értékű bútorait vagy berendezéseit? Emiatt nem kell, hogy fájjon a feje, hiszen cégünk örömmel áll rendelkezésére: autóparkunk széles választékában számos kisteherautót és nagy rakterű járművet talál, amelyek bérlésével könnyedén megoldhatóak a nehézségek.

 

A fentieken kívül még számos okot tudunk felsorolni, hogy miért lehet szükség magánszemélyként ilyen típusú járművek alkalmi használatára. Bútorok és értéktárgyak mozgatása mellett például arra is lehet példa, hogy alkalmilag meg kell oldanunk egy kerekesszékes vagy egy más segédeszközt használó, nehezebben mobilizálható illető szállítását.

 

Szállítóknak és futároknak is előnyös lehet a bérlési rendszer, hiszen bármikor előfordulhat, hogy használatban lévő járművüket például javítani kell – ezért szükségük lehet az ideiglenes pótlásukra. Cégünk egyik nagy előnye, hogy rendkívül kedvező áron biztosítjuk a járműveket, amelyeket a bérlés idejével fordítottan arányos napi tarifák ellenében vehetnek igénybe az ügyfelek. Arról van szó tehát, hogy hosszabb időtartamú kölcsönzés esetén csökken a szolgáltatás napidíja. Autóink közül több is rendelkezik autópályamatricával, így erre a részletre sem kell külön gondolni.

 

Szokatlan időpontokban derül ki, hogy minél hamarabb kellene – akár alkalomszerűen – például egy kisteherautó? Aggodalomra semmi ok, hiszen kollégáinkat a nap bármely szakában elérheti, hogy megbeszélhesse vele a részleteket, a kiválasztott járművet pedig a lehető leghamarabb az Ön rendelkezésére bocsátjuk – pontosan tudjuk, hogy nem minden szükséghelyzet kiszámítható.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük