A hétvégi kirándulás mindenkinek jár

Költöznie vagy szállítania kell? Segítünk!
2015-09-14
Helló Világ!
2016-05-25

A hétvégi kirándulás mindenkinek jár

Nincs autója, de szeretné elhagyni a várost a hétvégére? Kirándulna, de nem szeretne tömegekkel együtt utazni? Cégünk segítségével barátságos áron bérelhet személy- és kistehergépjárműveket, akár 1-2 napra is – hogy nyugodtan útnak indulhassunk barátainkkal vagy családunkkal közösen.

 

Legtöbbünket megviseli a hétköznapok feszültsége és teendői, egy hosszabb időre szóló utazást azonban csak nagyon kevesen engedhetnek meg maguknak. Ez nem kell, hogy azt jelentse, hogy a szerényebben élők nem szakadhatnak ki néha-néha a megszakadt környezetükből: szerencsére a pihenés belföldön is könnyedén megoldható, pláne, ha figyelembe vesszük, mennyi szép vidéket rejt az ország.

 

Sokan viszont nem engedhetik meg maguknak, hogy fenntartsanak egy személyautót saját vagy a családjuk részére, ennek a hiányát pedig főként akkor érezhetik, amikor például közösen szeretnének megejteni egy kisebb-nagyobb kirándulást – anélkül, hogy vadidegenekkel kelljen utazni, hogy máshoz, másokhoz kelljen alkalmazkodni. Jó hírünk van: tudunk megoldást nyújtani erre a problémára!

 

Cégünknél kedvező árakon és kedvező feltételek mellett bérelhetnek személyautókat és nagyobb méretű gépjárműveket is a nap 24 órájában – kollégáink éjjel-nappal a rendelkezésükre állnak, hogy segítsenek a kölcsönzés menetében és létrejöttében. Ráadásul Önnek még az autó átvétele miatt sem kell aggódnia: vállaljuk az ingyenes kiszállítást! Több autónk rendelkezik érvényes autómatricával: gépkocsitól függően Pest megyei vagy éves kivitelben, így a kölcsönzés árában ez is benne foglaltatik.

 

Szeretnénk, ha azok is nyugodt szívvel utazhatnának akár belföldön, akár Európán belül, akiknek nincs lehetőségük egy jármű folyamatos üzemeltetésére és karbantartására. Szeretnénk, ha sem az autózás, sem az autók bérlése nem lenne luxus többé. Mi ezt kínáljuk: barátságos, ügyfélorientált szolgáltatás megfizethető áron!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük